Воєнний стан та мобілізацію продовжать до 12 серпня

Автор
провідний експерт із трудового законодавства Експертус Кадри
Законопроєкти вже у Верховній Раді

Воєнний стан та мобілізацію продовжать до 12 серпня

Трудові відносини в умовах воєнного стану

6 травня 2024 року Президент направив на розгляд Верховної Ради проєкт Закону України «Про затвердження Указу Президента України «Про продовження строку дії воєнного стану в Україні» № 111234 та проєкт Закону України «Про затвердження Указу Президента України «Про продовження строку проведення загальної мобілізації» № 11235. Ними Президент пропонує продовжити воєнний стан та загальну мобілізацію з 14 травня ще на 90 діб, — до 12 серпня 2024 року.

Воєнний стан та мобілізацію продовжать до 12 серпня

СКАЧАТИ

Ми одразу повідомимо, коли Закони почнуть діяти. Адже під час воєнного стану керуємось нормами Закону України «Про організацію трудових відносин в умовах воєнного стану» від 15.03.2022 № 2136-ІХ, які мають пріоритет над КЗпП.

Слідкуйте за новинами!



Олена Петровська

За інформацією ВР

Рекомендація місяця від редакції порталу «Кадровик-01»

Запрошуємо на вебінар «Перевірки Держпраці під час воєнного стану», який відбудеться 23 травня. Спікер — посадова особа Держпраці. У програмі — підстави для перевірки, як уникнути штрафів, різниця між трудовим договором і ЦПХ.

❗️Якщо хочете отримати персональну відповідь від посадової особи Держпраці, поставте запитання до 20 травня включно в чат вебінару❗️

Щоб переглянути вебінар та отримати сертифікат, реєструйтеся Система «Експертус Кадри» святкує День народження

Перевірки Держпраці під час воєнного стану

Статті за темою

Усі статті за темою

Трудові відносини в умовах воєнного стану

Воєнний стан в Україні продовжено до 16 листопада 2023 року. У законодавстві про працю є обмеження, пов'язані з його дією. Матеріал допоможе правильно організувати роботу та не допускати помилок.
2146

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді