10 років із вами

Автор
експерт із кадрових питань
Журналу «Кадровик-01» — 10 років! У вимірі людського життя це зіставимо, мабуть, з тридцятиріччям, коли досвід трансформується в майстерність і тобі вже є, чим пишатися.
Чекліст кадровика Скачати документи відділу кадрів

У команді журналу немає випадкових людей. Те, що об’єднує причетних до створення Кадровика-01, — найвищий рівень експертних знань, абсолютна відданість кадровій справі й постійна готовність прийти на допомогу (інколи наша завзятість «зашкалює» і доводиться нагадувати, що, окрім журналу, є й особисте життя; приміром, коли о пів на першу ночі 1 січня заходиш на Форум порталу prokadry.com.ua.ua і бачиш відповіді експертів, залишені кілька хвилин тому J)

У наступну декаду життя Кадровик-01 крокує в швидкісному темпі IT-технологій:

  • Працює унікальний веб-сервіс «КОЗА Онлайн: Кадри» із «розумними» шаблонами кадрових документів, що містять професійні підказки та функцію автозаповнення.
  • Оновлено інтерфейс і можливості створеного ще в 2007 році порталу prokadry.com.ua, який нині щотижня відвідують понад 30 тис. кадровиків.
  • Стають традиційними вебінари для передплатників журналу.
  • 1 червня 2016 року стартував перший в Україні e-журнал для кадровиків. В електронному журналі «Кадровик-01» — чимало корисних функцій: вбудована нормативна база (понад 10 тис. актуальних документів), наскрізний пошук в архіві номерів, докладна тематична рубрикація за напрямами кадрової роботи. Для тих, хто завжди в русі, створено мобільну версію електронного Кадровика.

У сучасних формах — глибока змістова компонента. Експерти «Кадровика» ретельно досліджують нагальні питання сьогодення, аби мати змогу надавати вам вичерпну методичну підтримку. Результати розвідок набувають утілення в тематичних Спецпроектах. Перша «тематичка» присвячена військовій службі працівників і нюансам військового обліку під час АТО і вже доступна користувачам електронної версії журналу.

Як високу оцінку фахових досягнень сприймаємо запрошення експертів журналу до складу Робочої групи ВРУ з доопрацювання проекту Трудового кодексу. Радіємо тому, що чимало пропозицій від Кадровика-01 здобули підтримку в членів Робочої групи. Відтак незабаром кадровики отримають законодавчо регламентовані механізми для вирішення питань, які на сьогодні не мають розв’язання в правовому полі.

Найголовніший здобуток 10-річного шляху  — це довіра тисяч кадровиків, які приїжджають на наші семінари і курси підвищення кваліфікації з усіх куточків України, вибудовують щоденну роботу за ексклюзивними алгоритмами Кадровика-01 (до речі, перший покроковий алгоритм «Прийняття на роботу» було розроблено й надруковано на початку 2009 року, а з того часу експерти «алгоритмізували» понад сотню кадрових процедур).

За ініціативи журналу «Кадровик-01» щороку в різних містах проходить Всеукраїнський кадровий конгрес, одне із головних завдань якого — гуртувати кадрову спільноту і формувати сучасний бренд кадровика як ключового професіонала будь-якої організації.

Ваша довіра надихає і окрилює нас, але водночас відчуваємо величезну відповідальність за кожне слово в журналі і кожну практичну пораду.

Ми працюємо для вас. Ми вас любимо. Ми завжди поруч.

 


Стаття підготовлена за матеріалами журналу "Кадровик-01"

Письмові комунікації для кадровика

Останні новини

Усі новини

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді