Виробничий календар 2025

UA RU
Автор
провідний експерт із трудового законодавства Експертус Кадри
Норми тривалості робочого часу для п’ятиденки і шестиденки на 2025 рік обчислила провідний експерт із трудового законодавства Олена Петровська.

Норма тривалості робочого часу на 2025 рік допоможе у вашій роботі і стане надійним помічником. Виробничий календар 2025 стане у пригоді, коли складатимете табелі обліку використання робочого часу. Також спираючися на розрахункову норму тривалості робочого часу правильно складете графіки змінності, щоб дотримати норму робочого часу за обліковий період — місяць, квартал півріччя чи за 2025 рік.
Виробничий календар на 2025 рік — незамінний для кадровика. Щоб вам не довелося оновлювати календарі щоразу, коли дію воєнного стану продовжують, ми одразу врахували те, що святкові та неробочі дні протягом року вважають звичайними днями. Щойно Україна переможе і воєнний стан скасують, ми перерахуємо норми тривалості робочого часу 2025.

Зауважимо, що на час дії воєнного стану роботодавець може збільшити граничну тижневу норму робочого часу до 60 годин, а скороченого робочого часу — до 40 годин, але лише на об’єктах критичної інфраструктури: в оборонній сфері, сфері забезпечення життєдіяльності населення тощо. Для всіх інших працівників норма тривалості робочого часу на 2025 рік не може перевищувати 40 годин на тиждень.

Норма робочого часу на 2025 рік для п'ятиденного робочого тижня

Норма робочого часу на 2025 рік для п'ятиденки

СКАЧАТИ

Норма робочого часу на 2025 рік для шестиденного робочого тижня

/files/2024/07/Norma_2025_shestudenka_.doc

СКАЧАТИ



зміст

Особливості трудових договорів із сумісниками

Останні новини

Усі новини

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді