Наказ про затвердження порядку дій на підприємстві, якщо працівник захворів на COVID-19

UA RU
Хвороба колеги не заскочить вас зненацька, якщо матимете чіткий план дій на цей випадок. Скористайтеся зразком від експертів журналу

В умовах епідеміологічної загрози треба діяти на випередження і підготуватися до найгіршого сценарію. Дай Боже, він омине ваше підприємство, але хто готовий — той озброєний. Головне — чітко визначити порядок дій, хто, що і в які строки має робити, і закріпити це в локальному документі.


У нашому видавництві працює Оперативний штаб із запобігання поширенню COVID-19. Завдання штабу — координувати дії та підтримувати колег. Ділимося зразками Наказу про порядок дій на підприємстві у разі хвороби працівника на COVID-19 і локального акта — Порядку дій у разі виявлення у працівників захворювання на COVID-19, а також Акта про випадок захворювання. Його розробила Адміністративно-технічна служба Цифрового видавництва Експертус.

Зразок Наказу про затвердження порядку дій на підприємстві, якщо працівник захворів на COVID-19

Скачати зразок

Зразок Додатку Порядок дій у разі виявлення у працівників захворювання на COVID-19

Скачати зразок

Зразок Акта про випадок захворювання

Скачати зразок

Наказ про затвердження порядку дій на підприємстві, якщо працівник захворів на COVID-19
ІРИНА ІВАНЧЕНКОшеф-редактор Експертус Кадри
Проблема, з якою вже зіткнулися роботодавці, — працівники бояться йти на роботу. Мовляв, заразитися на COVID-19 можна, просто торкнувшись поруччя, дверей чи крана в туалеті. Як заспокоїти колег і налаштувати на роботу без страху? Організуйте дезінфікування робочих та санітарних зон, транспортних засобів підприємства. Обов’язково доведіть до персоналу, що, як, скільки разів робите для дезінфекції.


Стаття підготовлена за матеріалами журналу "Кадровик-01"

Як оперативно передати відомості про працівників на вебпортал ПФУ

Останні новини

Усі новини

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді