Вітаємо вас на оновленому порталі Гаряча Лінія Кадровика

Шановні колеги, раді вітати Вас на оновленому порталі ГЛК! Ми хочемо, щоб вам працювалося з нами ще комфортніше, тому ваш улюблений портал зазнав значних змін на краще — в основу його роботи закладені максимальна зручність, простота, інформативність та динамічний дизайн. Відтепер для вас ціла купа професійної інформації у ВІЛЬНОМУ ДОСТУПІ!

Ви зможете переглядати статті з кадрових питань та діловодства у вільному доступі, а також ознайомлюватися з відповідями на найактуальніші кадрові запитання у рубриці «Відповіді на запитання». Читайте найсвіжіші новини кадрової галузі і обговорюйте їх з колегами. Для полегшення пошукової роботи всі матеріали поділено за тематичними рубриками.

Звертаємо вашу увагу на те, що ФОРУМ Гарячої Лінії Кадровика отримав новий дизайн, але наповнення його залишилося таким, як і було. 

Для того щоб користуватися усіма перевагами оновленого порталу і водночас не загубити всі ваші повідомлення на форумі, просимо вас зареєструватися на новому порталі під електронною адресою, якою ви користувалися на старому порталі.

Якщо у вас виникли запитання, телефонуйте:

0 44 586 56 06

callback 0 800 212 012

наші менеджери з радістю допоможуть вам!

Ми маємо стати тими змінами, які хочемо побачити у світі

Махатма Ганді


Стаття підготовлена за матеріалами журналу "Кадровик-01"

Як оперативно передати відомості про працівників на вебпортал ПФУ

Останні новини

Усі новини

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді