У чому зустрічати Новий рік — 2019: поради від Довідника секретаря та офіс-менеджера

Одяг для корпоративної вечірки обирайте ретельно. Актуальні: футуризм і мінімалізм, відтінки жовтого й помаранчевого, тканини з металічним блиском, великі виразні аксесуари. Головне — баланс! Розповімо, що вдягнути і як прикрасити себе для святкового корпоративного вечора

Кольори, тканини та фасони

Основні кольори нового року — жовтий і помаранчевий. У модній палітрі також їх відтінки: «яєчна шкаралупа», «бризки шампанського», бежево-пісочний, приглушений жовтий, апельсиновий, червоно-оранжевий. Найошатніший — золотавий. Використовуйте їх як основні кольори або як акценти. Заслуговують на увагу й відтінки коричневого та зеленого, попелясто-сірий колір.

Модні тканини для вечірнього вбрання — шовк, шифон, шкіра, парча й оксамит. Доречне оздоблення тканин — металічний блиск, фактура, паєтки.

Онлайн-сервіс ➦ «Строки зберігання документів»

В одязі домінують три тренди.

1. Футуризм. Це одяг із металічним блиском, що підкреслює фігуру. Блискучими можуть бути як уся сукня, так і один з елементів костюмного ансамблю — топ чи спідниця. Поєднання блискучої спідниці й топа зі звичайної тканини, або навпаки, створить загадковий і креативний образ.

2. Мінімалізм. Актуальні сукні-максі, які нагадують балахони, — однотонні, зі струменистої тканини. Дизайнерський задум — шити такі сукні з великої кількості надлегкої тканини. Відтак під час руху тканина коливається так, що здається, неначе летить, парує хмаринка. Така сукня-максі може бути закритою, з довгими рукавами або без них.

3. Блиск. Витончене рішення для новорічного вечора — спідниця з паєтками. Топ до неї може бути простим. Підійде й однотонна блузка кольору паєток, з об’ємистими рукавами.

Вечірні аксесуари

Сережки. У моді круглі сережки — металеві, у вигляді намистин, прикрашені стразами. Вишуканості вечірньому образу додадуть багаторівневі сережки-люстри, що розширюються донизу й зроблені з різних матеріалів.

Браслети. Обирайте масивні браслети з виразними деталями — металеві, кістяні, пластикові, зі стразами, футуристичних форм. Їх не обов’язково носити на голій руці — надівайте їх на рукав блузки чи жакета нижче чи вище від ліктя.

Кулони і чокери. Ланцюжок або мотузочка з кулоном незвичайної форми поверх топа, блузки або сукні під горло зробить ваш образ вишуканим і сучасним.

Чокери — альтернатива бусам. Це ремінець, який надягають на шию. Він може бути гладким, у вигляді ланцюжка або з намистин.

Вечірні сумки. Модне рішення — клатч чіткої форми зі шкіри, атласу, оксамиту чи хутра, оздоблений аплікацією, бахромою, ланцюжком або підвіскою. Альтернатива клатчу — маленька кругла сумочка на ремінці або ланцюжку.

Мікросумочки — загальна тенденція. Їх кольори прості, але матеріали й оздоблення — вишукані й нетрадиційні. Хіт сезону — сумочки, оздоблені штучним хутром.

Святковий макіяж

Новорічний макіяж має бути яскравим. Використовуйте блискучі переливні тіні різних відтінків — коричневого, бежевого, кремового, жовтого, оранжевого, срібного, зеленого. Доповніть тіні стрілками й підводкою. Також актуальна туш з ефектом накладних вій.

Вирівняйте тон шкіри і підкресліть контур обличчя. Нанесіть хайлайтер на спинку носа, вилиці й контур губ. Доповніть образ рум’янами і скульптором для обличчя.

Губи мають бути спокійними, добре окресленими й оформленими. Блискуча помада допустима, але уникайте занадто яскравих відтінків.

Помічник керівника — «залізна леді» чи «дівчинка для биття»?

У чому зустрічати Новий рік — 2019: поради від Довідника секретаря та офіс-менеджера
Валерія Гришечкіна, експерт у галузі адміністрування
Посада помічника керівника стресова, у ній, окрім очевидних переваг, є і недоліки. Тому помічник часто відіграє в очах колективу негативні ролі.

Святковий манікюр

Актуальними є приглушені тони червоного — винні, бордові, темно-червоні відтінки; темні відтінки фіолетового й сірого. Вони недоречні в офісі, але ідеально доповнять вечірній образ.

У тренді також нюдові відтінки: тілесний, рожевий, рожево-бежевий, бежевий, бежево-пісочний. Вони відповідають й офісному дрес-коду.

Прикрасьте один або два нігті стразами — ефектне й вишукане рішення. Якщо ж стрази недоречні, їх замінять акуратна квіточка, смужка або точка. Такий манікюр актуальний протягом усього сезону.

Зачіски

Цікаві варіанти для вечірки — плетіння або локони. Прикрасьте зачіску обручем або шпилькою з каменями, стразами, блискітками або намистинами. Якщо хочете пофарбувати волосся, зверніть увагу на шоколадні, каштанові, золотисті, горіхові, попелясті, русяві й яскраво-руді відтінки. Саме їх уважають нині найактуальнішими. Волосся має сяяти, тож доглядайте за ним. Ефект посилять спеціальні засоби, що створюють блиск на волоссі.


⚡ ТОП-5 консультацій ⚡



Стаття підготовлена за матеріалами журналу "Кадровик-01"

зміст

Рекомендація місяця від редакції порталу «Кадровик-01»

Запрошуємо на вебінар «Перевірки Держпраці під час воєнного стану», який відбудеться 23 травня. Спікер — посадова особа Держпраці. У програмі — підстави для перевірки, як уникнути штрафів, різниця між трудовим договором і ЦПХ.

❗️Якщо хочете отримати персональну відповідь від посадової особи Держпраці, поставте запитання до 20 травня включно в чат вебінару❗️

Щоб переглянути вебінар та отримати сертифікат, реєструйтеся Система «Експертус Кадри» святкує День народження

Перевірки Держпраці під час воєнного стану

Останні новини

Усі новини

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді