Сьогодні День боса: 5 влучних ідей для привітання

У 2020 році більшість компаній вітатимуть керівників онлайн. Але такий формат лише стимулює фантазію, щоб зробити щось особливе. Тримайте напохваті п’ять порад, як зворушити та порадувати шефа в святковий день.

У День керівника приєднуємося до привітань на адресу всіх керівників і бажаємо розуміння і поваги, здоров’я і здорових стосунків із підлеглими!

День боса: 5 влучних ідей для привітання


До речі, ідея заснувати свято для керівників виникла у Патриції Бейз Хароскі в 1958 році. Жителька Чикаго працювала секретарем у страховій компанії State Insurance, а її керівником був батько. Щоб зробити татові приємне і подякувати йому від імені всіх працівників за вміння керувати, Патриція зареєструвала в Торговельній палаті США День боса. Датою святкування жінка обрала день народження батька-боса — 16 жовтня.

Чотири роки потому губернатор Іллінойсу Отто Кернер підтримав ініціативу Патриції. Зрештою День боса набув офіційного статусу. Поступово ідея Патриції поширилася по всьому світові, Україна теж підхопила традицію.

У День боса доречно привітати всіх керівників — очільників відділів, генеральних директорів і голів правління.

Порадують керівників як пам’ятні подарунки, приміром подарунки-враження, так і електронні листівки, онлайн вечірки тощо.

Досі не визначились з подарунком? Озбройтеся ідеями від експертів

Світлана Певнева, експерт із адміністративного менедженту та IT-технологій, Київ.

Пропонує скористатися безкоштовним інтернет-конструктором, що задовольнить вас і колег. За його допомогою створіть унікальну вітальну листівку. Нехай колеги напишуть текст, адже кожен знайде, що сказати і що побажати улюбленому і шанованому шефові.

✨ Як створити електронну листівку за 10 хвилин

Христина Тимчук, вебдизайнер.

Пропонує скористатися програмою MS Outlook, пояснює, як комбінувати кольори. Нехай ваш лист виявиться по-справжньому щирим, добрим і зворушливим. Ідеї — у статті «Корпоративний лист: як краще привітати колектив?».

Світлана Сергєєва, експерт із корпоративної культури, event-продюсер.

Пропонує 7 сценаріїв на будь-який смак і бюджет, які стануть у пригоді, коли вирішите з колегами відзначити незабутньо цей день. Читайте більше у статті «Як привітати колег. 7 сценаріїв на будь-який смак і бюджет».

Юлія Данилкіна, психолог, тренер.

Учить, як легко обирати подарунки, від яких шеф буде у захваті. Радить ураховувати інтереси й бажання, а також особливості характеру та поведінки. Як вибрати подарунок, що порадує жінку-колегу.

Юлія Донська, редактор проєкту дистанційного навчання «Вища школа асистента керівника».

Радить, як організувати онлайн-корпоратив, зацікавити, згуртувати і змотивувати працівників. Тримайте ідеї — зазирніть у статтю «Онлайн-корпоратив: як провести професійне свято в епоху пандемії».

Обирайте з колегами свій варіант привітання, отримайте задоволення та створіть незабутній день для керівника. Із Днем Шефа!

Рекомендація місяця від редакції порталу «Кадровик-01»

Запрошуємо на вебінар «Перевірки Держпраці під час воєнного стану», який відбудеться 23 травня. Спікер — посадова особа Держпраці. У програмі — підстави для перевірки, як уникнути штрафів, різниця між трудовим договором і ЦПХ.

❗️Якщо хочете отримати персональну відповідь від посадової особи Держпраці, поставте запитання до 20 травня включно в чат вебінару❗️

Щоб переглянути вебінар та отримати сертифікат, реєструйтеся Система «Експертус Кадри» святкує День народження

Перевірки Держпраці під час воєнного стану

Статті за темою

Усі статті за темою

Звертання у діловому етикеті: як потоваришувати з кличним відмінком

Ділове спілкування та його особливості є надзвичайно важливим компонентом роботи з людьми. Мало бути комунікабельним, вмійте лаконічно і грамотно формувати свої думки та прохання. Уміння якісно вибудувати своє усне ділове спілкування — запорука гарної репутації. Дізнайтеся більше, що таке ділове спілкування та удоскональте використання кличного відмінку, щоб почуватися впевнено при звертанні до будь-якого опонента.
148489

П’ять прийомів, щоб нейтралізувати негативні стани

Контролюйте свою поведінку та емоції за будь-яких умов. Будьте привітними і ввічливими завжди. Хоч як би ви були заклопотані, приділяйте увагу відвідувачам у приймальні. Пам’ятайте: усмішка і люб’язне привітання поліпшують настрій
1114

10 універсальних запитань, щоб почати розмову

Перетворіть незручне мовчання на захопливу дискусію — заздалегідь знайдіть тему для бесіди. Якщо ви підготувалися до знайомства і маєте напохваті приводи для розмови, то легко зближатиметеся з партнерами підприємства. Починайте з вдалої бесіди, а підприємство здобуватиме корисного партнера
2997

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді