5 новацій у роботі Державного центру зайнятості

Детально від Державного центру зайнятості

digital.jpg

  • Запрацював «Єдиний портал вакансій», на якому критерії пошуку роботи були розширені. Відтепер користуватись порталом можна з будь-якого мобільного пристрою, а пошук вакансій здійснювати за «районом» та «громадою».

Реєстрація безробітних: нові правила під час війни

  • Відкритий доступ до анонсів заходів, які пов’язані з реалізацією програми надання мікрогрантів, які будуть проводитись центрами зайнятості, зокрема, навчання, консультації та менторський супровід. Вся інформація оновлюється в режимі онлайн, а файл з інформацією завжди доступний для перегляду.
  • Інформація про стан роботи всіх центрів зайнятості та їх контакти відтепер постійно закріплені вгорі повідомлень на наших Viber та Telegram каналах. Оновлення відбувається щодня.
  • Роботодавці та безробітні можуть самостійно створювати та активувати персональний кабінет на веб-сайті "Державної служби зайнятості" в режимі онлайн. Реєстрація та вхід до персонального кабінету здійснюється виключно через кваліфікований електронний підпис. Ви можете ознайомитись з оновленою "Інструкцією з реєстрації". Для роботодавців з’явилася можливість подання звітності про потребу в працівниках за формою № 3-ПН "Інформація про попит на робочу силу (вакансії)" онлайн. У свою чергу для шукачів роботи оновили способи реєстрації на відвідування центрів зайнятості (електронну чергу).
  • Розрахувати приблизний розмір допомоги по безробіттю відтепер можна в нашому чат-боті @DCZWorkNowBbot. Онлайн-калькулятор працює в довідковій формі та не є підставою для визначення розміру при нарахуванні допомоги по безробіттю.

За матеріалами Державного центру зайнятості

Особливості трудових договорів із сумісниками

Статті за темою

Усі статті за темою

Словник кадровика

Словник кадровика — це збірка спеціалізованих термінів і понять, які використовуються в галузі управління персоналом і кадрового обліку. Докладніше про словник кадровика та використання абревіатур в HR-сфері — у статті.
71

Заява про відстрочку через інвалідність військовозобов’язаного

У статті знайдете зразок заяви на відстрочку від армії для особи з інвалідністю, адже його часто запитують у працівників кадрової служби та HR. Поділіться з персоналом шаблоном заяви та юридичними підказками щодо того, як її складати
25855

Заява на відстрочку у зв’язку із навчанням

У статті знайдете зразок заяви на відстрочку від мобілізації у зв’язку із навчанням, адже його часто запитують у працівників кадрової служби та HR. Поділіться з персоналом шаблоном заяви та юридичними підказками щодо того, як її складати
46587

Заява на відстрочку від мобілізації у зв’язку з утриманням трьох дітей

У статті знайдете зразок заяви на відстрочку від мобілізації у зв’язку з утриманням трьох дітей, адже його часто запитують у працівників кадрової служби та HR. Поділіться з персоналом шаблоном заяви та юридичними підказками щодо того, як її складати
33831

Заява на відстрочку від мобілізації через інвалідність члена сім’ї

У статті знайдете зразок заяви на відстрочку від мобілізації через інвалідність члена сім'ї. Його доволі часто запитують у працівників кадрової служби та HR. Поділіться з персоналом шаблоном заяви та юридичними підказками щодо того, як її складати
22757

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді