Наказ про оголошення простою через відключення світла

Автор
порталу «Кадровик-01»
Через військову агресію росії, частина енергетичної інфраструктури України зазнала пошкоджень. Якщо підприємство не може провадити господарську діяльність у повному обсязі через відключення електроенергії та/або теплопостачання, оформіть наказ про простій. Скористайтеся зразком від фахівців Цифрового видавництва Експертус.

Кадровики багатьох українських підприємств вимушені оголошувати простій в умовах воєнного стану. Якщо ваша компанія теж не може провадити господарську діяльність у повному обсязі через відключення електроенергії чи тепла, пов’язані із руйнуванням енергетичної інфраструктури в умовах війни, оформіть відповідний наказ. 

Зразок наказу про оголошення простою через відсутність світла

Зразок наказу про оголошення простою через відсутність світла

СКАЧАТИ

Аби ви мали доступ до найактуальніших новин, змін у кадрових процедурах та швидко знаходили потрібну інформацію, не маючи світла, пропонуємо скористатися шпаргалкою, яка допоможе у роботі з електронним журналом «Кадровик-01».

 «Кадровик-01» у смартфоні: як працювати без світла

СКАЧАТИ

Зразок наказу про оголошення простою через відсутність теплопостачання

Звісно, ще рано готуватися до простою через відсутність тепла в офісі, та все ж ми пропонуємо скачати та зберегти наказ «на мабутнє». Та будемо сподіватися, що він у наступному опалювальному сезоні нікому з нас не знадобиться.

Зразок наказу про оголошення простою через відсутність теплопостачання

СКАЧАТИ



зміст

Як оперативно передати відомості про працівників на вебпортал ПФУ

Останні новини

Усі новини

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді