Статті за темою Зразки службових документів

Наказ про оголошення простою через відключення світла
Через військову агресію росії, частина енергетичної інфраструктури України зазнала пошкоджень. Якщо підприємство не може провадити господарську діяльність у повному обсязі через відключення електроенергії та/або теплопостачання, оформіть наказ про простій. Скористайтеся зразком від фахівців Цифрового видавництва Експертус.
15527
Журнал реєстрації трудових договорів: бланк та зразок заповнення
Журнал реєстрації трудових договорів належить до реєстраційно-облікових форм тривалого строку зберігання — 75 років. Бланк журналу реєстрації трудових договорів на підприємстві та для ФОПа знайдете у статті. Залишається лише скачати.
34228
Зразок наказу про заохочення працівників
Ініціатор заохочення певного працівника, як правило, є його безпосередній керівник або керівник структурного підрозділу. На практиці таку ініціативу оформлюють поданням.
28802
Наказ на відпустку без збереження заробітної плати
Українці користуються правом на відпустку без збереження заробітної плати не лише для відпочинку, а й для життєво важливих справ, до яких примусила війна. Щоб полегшити роботу кадровиків, ми підготували зразок наказу на відпустку без збереження заробітної плати та зразок наказу на відпуску без збереження заробітної плати на період воєнного стану
168426
Попередження про звільнення за 2 місяці: зразок та особливості оформлення
Обов’язком роботодавця у разі скорочення чисельності чи штату працівників та звільнення у зв’язку з ліквідацією установи є повідомлення працівника про наступне звільнення за два місяці. Зразок листа-повідомлення про звільнення працівника та особливості його вручення розкриваємо у статті.
111286
Зразок заяви про прийняття на роботу
Заява — це письмове офіційне повідомлення і/або прохання, яке подають на ім’я посадової особи, зазвичай — це керівник організації.
392557
Заява на відпустку: зразок
«Як написати заяву на відпустку», — слова, які кадровик чує при оформленні щорічної основної відпустки, відпустки при народженні, для догляду за дитиною, за власний рахунок тощо. Щоб зекономити ваш час, ми зібрали зразки заяв на відпуску 2024 в одній статті. Користуйтесь та поповнюйте скарбничку бланків кадровика.
480899
Зразок наказу на «чорнобильську» відпустку
Роботодавець оформлює надання додаткової оплачуваної відпустки постраждалим внаслідок Чорнобильської катастрофи 1 та 2 категорії наказом. Скачайте зразок оформлення наказу на «чорнобильську» відпустку, щоб не упустити жодної деталі.
11773