Наказ про прийняття на роботу директора

UA RU
Статут (Положення) підприємства визначає: керівника приймають, обирають чи призначають, зважаючи на вимоги законодавства. Наказ про прийняття директора на посаду роботу складають, спираючись на статутні документи та документи про призначення (обрання)

 

Щоб керувати господарською діяльністю підприємства, власник (власники) безпосередньо або через уповноважені органи чи наглядову раду такого підприємства (якщо її створювали) призначає (обирає) керівника підприємства, який є підзвітним власнику, його уповноваженому органу чи наглядовій раді (ч. 3 ст. 65 Господарського кодексу України).

intensyv

ДЕТАЛЬНА ПРОГРАМА

 

Форма наказу про прийняття директора

Наказ про вступ директора на посаду наші експерти радять складати за формою, відмінною від типової форми П-1, затвердженою наказом Держкомстату від 05.12.2008 № 489. Типова форма П-1 містить розпорядче слово «Прийняти». Проте наказ про прийняття директор складає сам на себе. Формулювання «прийняти на роботу» не сповна відповідає букві закону, хоча це і не порушення.

Наказ про прийняття директора на умовах контракту

Наказ про прийняття на роботу директора СКАЧАТИ



зміст

Рекомендація місяця від редакції порталу «Кадровик-01»

Запрошуємо на вебінар «Перевірки Держпраці під час воєнного стану», який відбудеться 23 травня. Спікер — посадова особа Держпраці. У програмі — підстави для перевірки, як уникнути штрафів, різниця між трудовим договором і ЦПХ.

❗️Якщо хочете отримати персональну відповідь від посадової особи Держпраці, поставте запитання до 20 травня включно в чат вебінару❗️

Щоб переглянути вебінар та отримати сертифікат, реєструйтеся Система «Експертус Кадри» святкує День народження

Перевірки Держпраці під час воєнного стану

Останні новини

Усі новини

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді