Зразок наказу про звільнення за згодою сторін

UA RU
У наказі про звільнення обов’язково зазначається строк та підставу припинення трудових відносин, вказується кількість невикористаних чи наперед використаних днів щорічної відпустки, які підлягають грошовій компенсації або за які провадиться утримання із заробітної плати

Після підписання керівником організації наказ реєструється в Журналі реєстрації наказів з кадрових питань тривалого строку зберігання. Оригінал наказу підшивається до справи «Накази з кадрових питань тривалого строку зберігання за ____ рік».

✉ Увага!

На вимогу працівника роботодавець має надати працівнику копію наказу про звільнення з підстав, передбачених пунктом 1 статті 36 КЗпП, згідно з вимогами статті 47 КЗпП.

За бажанням працівника (крім звільнення за порушення трудової дисципліни) йому має бути надано невикористану відпустку з наступним звільненням (ч. 1 ст. 3 Закону про відпустки).

Приклад наказу про звільнення за згодою сторін Стане у нагоді консультація «Звільнення за угодою сторін»

Зразок наказу про звільнення за угодою сторін

Скачати зразок наказу

Зразок наказу про звільнення за згодою сторін

Наказ про звільнення за угодою сторін (за типовою формою П-4)

Скачати зразок заповнення форми П-4

Зразок наказу про звільнення за згодою сторін

Скачати шаблон форми П-4

Штрафи 2022

Рекомендація місяця від редакції порталу «Кадровик-01»

Запрошуємо на вебінар «Перевірки Держпраці під час воєнного стану», який відбудеться 23 травня. Спікер — посадова особа Держпраці. У програмі — підстави для перевірки, як уникнути штрафів, різниця між трудовим договором і ЦПХ.

❗️Якщо хочете отримати персональну відповідь від посадової особи Держпраці, поставте запитання до 20 травня включно в чат вебінару❗️

Щоб переглянути вебінар та отримати сертифікат, реєструйтеся Система «Експертус Кадри» святкує День народження

Перевірки Держпраці під час воєнного стану

Останні новини

Усі новини

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді