Перший корпоративний вебінар для кадрових служб

15 липня 2016 року ми провели перший корпоративний вебінар для кадрових служб центрального офісу та філій ТОВ «Баядера логістік»

Навчання проводили досвідчені лектори: керівник напряму «Експертус: Кадри» Ірина Іванченко та головний експерт системи «Експертус Кадри» Юлія Видиборець. Вебінар тривав чотири години і в ньому взяли участь 20 слухачів.

Про позитивні результати вебінару яскраво свідчить схвальний відгук, отриманий від ТОВ «Баядера логістік»:

«Ми надзвичайно вдячні Ірині Альбертівні та Юлії Вікторівні за плідні чотири години, які вони провели разом з нами. Для спеціалістів кадрових служб нашого підприємства вебінар виявився надзвичайно корисним та цікавим. Для нас дуже важливо, що навчання було побудовано з урахуванням тих питань, які дуже цікавили наших фахівців.

Лектори докладно розповіли про добір посад для штатного розпису на базі Класифікатора професій, урахування переважного права при скороченні, ризики при наданні відпусток не за графіком, особливості трудових відносин з тими працівниками, хто нині проходить строкову військову службу чи служить за контрактом.

Дуже допомагає сприймати інформацію те, що кожну тему лектори проілюстрували наочними «живими» прикладами. Відчувається, що підготовці до вебінару лектори приділили чимало часу та уваги, презентація у понад 70 слайдів з прикладами і посиланнями на конкретні пункти підзаконних актів — вражає. 

А ще ми отримали відповіді саме на ті запитання, які актуальні для нас.

Хочеми передати слова вдячності від наших фахівців:

Вінниця: «Замечательный вебинар, четыре часа пролетели незаметно, информацию хотелось впитывать и впитывать. Побольше бы таких вебинаров. Огромное спасибо лекторам за профессионализм и прекрасные коммуникации!».

Суми: «Хочеться сказати велике спасибі лекторам – вельми корисний вебінар, інформація надавалась дуже легко й зрозуміло. Навіть не хотілося, щоб вебінар закінчувався!».

Хмельницький: «Вебінар — супер, лектори — профі! Дуже легко сприймається матеріал. Цікаві та надзвичайно важливі матеріали. Дякую за чудову організацію».

Коблеве: «Большое спасибо за очень важный, нужный, а главное, прекрасно воспринимаемый вебинар. Очень надеюсь, что проведение таких вебинаров станет для нас хорошей традицией».

Київ: «Спасибо Ирине Альбертовне и Юлии Викторовне. Вебинар прошел на высочайшем уровне!».

Полтава: «Високий рівень подання інформації, чудові лектори!!! Дуже вдячна всім за те, що змогла на робочому місці отримати багато корисної інформації».

Дякуємо і до нових зустрічей!!!»

Сподіваємося, що розпочата співпраця триватиме й надалі.
У нашій професійній скарбничці є ще багато цікавих тем, які допоможуть зробити роботу кадрової служби бездоганною. 


Стаття підготовлена за матеріалами журналу "Кадровик-01"

Як оперативно передати відомості про працівників на вебпортал ПФУ

Останні новини

Усі новини

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді