План роботи з військового обліку на 2024 рік

Автор
аналітик Експертус Кадри, юрист із трудового права, сертифікований експерт із військового обліку
Складіть план роботи з військового обліку 2024 за зразком. Так зможете відслідковувати обов’язкові заходи з військового обліку, а також упорядкуєте свою роботу.

Жоден нормативний документ з організації військового обліку прямо не визначає ані обов’язок складати План роботи з військового обліку (далі — План), ані назву документа. Однак, це дуже зручний спосіб контролювати всі робочі процеси та убезпечити себе від неприємностей.

Скласти План допоможе Порядок організації та ведення військового обліку призовників, військовозобов’язаних та резервістів, що затвердив КМУ постановою від 30.12.2022 № 1487 (далі — Порядок). Ми радимо скористатися уже готовим зразком Плану, який, за потреби, зможете доповнити.

План роботи з військового обліку на 2024 рік зразок

План роботи з військового обліку на 2024 рік

СКАЧАТИ

Рекомендація місяця від редакції порталу «Кадровик-01»

Запрошуємо на вебінар «Перевірки Держпраці під час воєнного стану», який відбудеться 23 травня. Спікер — посадова особа Держпраці. У програмі — підстави для перевірки, як уникнути штрафів, різниця між трудовим договором і ЦПХ.

❗️Якщо хочете отримати персональну відповідь від посадової особи Держпраці, поставте запитання до 20 травня включно в чат вебінару❗️

Щоб переглянути вебінар та отримати сертифікат, реєструйтеся Система «Експертус Кадри» святкує День народження

Перевірки Держпраці під час воєнного стану

Останні новини

Усі новини

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді