Статті за темою Ведення військового обліку на підприємстві

Наказ про стан військового обліку
Складіть наказ про стан військового обліку на підприємстві 2023 рік і завдання з військового обліку на 2024 рік за зразком від наших експертів.
45193
План роботи з військового обліку на 2024 рік
Складіть план роботи з військового обліку 2024 за зразком. Так зможете відслідковувати обов’язкові заходи з військового обліку, а також упорядкуєте свою роботу.
16502
Відомість до ТЦК про наявність і технічний стан транспортних засобів і техніки, а також про громадян, які працюють на підприємстві, в установі та організації на таких транспортних засобах і техніці
Керівники підприємств мають подавати до ТЦК за місцем знаходження щороку до 20 червня та 20 грудня інформацію про наявність транспортних засобів і техніки, їх технічний стан, а також про громадян, які працюють на підприємствах на таких транспортних засобах і техніці.
43781
Військовий облік
Ведення військового обліку – обов'язкова умова діяльності підприємства будь-якої форми власності. Враховуючи актуальність даного питання у наш час, слід звернути детальну увагу на особливості здійснення військового обліку на підприємстві та процедурах організації і дізнатися більше про порядок військового обліку. Матеріал стане вашим путівником під час організації військового обліку на підприємстві з нуля, адже містить усі головні, як законодавчі, так і практичні положення про військовий облік для ведення обліку військовозобов'язаних.
22758
Військовий облік жінок
Військовий облік жінок в Україні — тема, яка є досить актуальною останні кілька років. Найбільш актуальні питання: граничний вік перебування на військовому обліку жінок; що містить нова редакція наказу про військовий облік жінок; перелік професій жінок на військовий облік; алгоритм взяття на військовий облік жінок. Усе про військовий облік жінок року читайте у статті, що підготували наші експерти.
30513
Бронювання працівників на підприємстві під час воєнного стану
Під час воєнного стану порядок бронювання військовозобов’язаних передбачає два абсолютно різних механізми. У фокусі цієї статті відповіді на наступні питання: як забронювати працівника на період мобілізації, хто може забронювати працівника, чи можна забронювати мобілізованого працівника?
272619
Документи для повідомлення про зміну облікових даних призовника, військовозобов’язаного та резервіста
У матеріалі дізнаєтесь коли потрібно повідомити про зміну облікових даних, який строк та форма повідомлення про зміну облікових даних 2023, а зразки від експертів допоможуть скласти повідомлення та супровідний лист.
20915
Приклад складання Відомості та зразки Списків за новим Порядком військового обліку
Із 5 січня 2023 року паперову картотеку військовозобов’язаних та призовників дещо змінили. Усі новели законодавства пояснили юрист із трудового права, сертифікований експерт із військового обліку Юлія Видиборець та розробники нового Порядку — представники Генерального штабу Збройних Сил України. У матеріалі Ви знайдете списки військовозобов’язаних зразок та зразкову відомість оперативного обліку призовників військовозобов’язаних та резервістів.
32946
Відповідальний за військовий облік: кого призначати
Запровадження військового обліку на підприємстві починається з визначення відповідальної за цю ділянку посадової особи. Як призначати відповідального за ведення військового обліку на підприємстві, в установі, організації? Відповідь знайдете у статті.
47840