Документи для повідомлення про зміну облікових даних призовника, військовозобов’язаного та резервіста

Автор
аналітик Експертус Кадри, юрист із трудового права, сертифікований експерт із військового обліку
У матеріалі дізнаєтесь коли потрібно повідомити про зміну облікових даних, який строк та форма повідомлення про зміну облікових даних 2023, а зразки від експертів допоможуть скласти повідомлення та супровідний лист.

 

Порядок організації та ведення військового обліку призовників, військовозобов’язаних та резервістів, затверджений постановою КМУ від 30.12.2022 № 1487 (далі — Порядок) визначає випадки, у яких потрібно подати повідомлення про зміну облікових даних призовників і військовозобов’язаних та резервістів, що перебувають у трудових відносинах із державними органами, органами місцевого самоврядування, підприємствами, установами та організаціями (далі — підприємства) та строки повідомлення.

Документи для повідомлення про зміну облікових даних призовника, військовозобов’язаного та резервіста

РОЗГОРНУТИ ТАБЛИЦЮ

Що стосується Форми Повідомлення, то вона унормована в Додатку 4 до Порядку.

Повідомлення про зміну облікових даних зразок

Скористайтеся готовим зразком Повідомлення повідомлення про зміну облікових даних від експертів.
Документи для повідомлення про зміну облікових даних призовника, військовозобов’язаного та резервіста
СКАЧАТИ
Повідомлення — документ без адресної частини, його належить відправляти із супровідним листом (п. 10 гл. 1 розд. II Правил організації діловодства та архівного зберігання документів у державних органах, органах місцевого самоврядування, на підприємствах, в установах і організаціях, затверджених наказом Мін’юсту від 18.06.2015 № 1000/5).
 
Документи для повідомлення про зміну облікових даних призовника, військовозобов’язаного та резервіста
СКАЧАТИ
Надсилати лист потрібно з описом вкладення — на підтвердження належного виконання обов’язків із повідомлення про зміну облікових даних працівника.
Якщо лист доставляєте особисто, потурбуйтеся про відмітку про отримання на другому примірнику листа, що зберігатимуть на підприємстві.

Повідомлення про зміну облікових даних 2024

Наразі форма Повідомлення про зміну облікових даних 2024 змін не зазнала, тому можемо користуватися готовим зразком вище.
Нагадаємо, що роботодавцю, який не склав і не відправив повідомлення про зміну облікових даних або повідомив із порушенням строків, загрожує відповідальність за порушення законодавства про оборону, мобілізаційну підготовку та мобілізацію.


зміст

Рекомендація місяця від редакції порталу «Кадровик-01»

Запрошуємо на вебінар «Перевірки Держпраці під час воєнного стану», який відбудеться 23 травня. Спікер — посадова особа Держпраці. У програмі — підстави для перевірки, як уникнути штрафів, різниця між трудовим договором і ЦПХ.

❗️Якщо хочете отримати персональну відповідь від посадової особи Держпраці, поставте запитання до 20 травня включно в чат вебінару❗️

Щоб переглянути вебінар та отримати сертифікат, реєструйтеся Система «Експертус Кадри» святкує День народження

Перевірки Держпраці під час воєнного стану

Останні новини

Усі новини

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді