Посадова інструкція інспектора з військового обліку

Автор
аналітик Експертус Кадри, юрист із трудового права, сертифікований експерт із військового обліку
Необхідно скласти посадову інструкцію відповідального за військовий облік на підприємстві, але не знаєте з чого почати? Ми підготували для вас зразок посадової інструкції відповідального за військовий облік. Залишилось тільки скачати.

Для визначення кваліфікаційних вимог професії «інспектор з військового обліку», слід звернути увагу на професійну назву роботи «фахівець», яка також належить до класифікаційного угруповання «Інші технічні фахівці в галузі управління» з кодом КП 3439. Отже, можна припустити, що кваліфікаційні вимоги до посади інспектора з військового обліку будуть ідентичними тим, що висуваються до посади «фахівець».

 

Як призначити відповідального за військовий облік

На новоствореному підприємстві роботодавець має від початку подбати про ведення військового обліку і доручити цю фахівцю шляхом визначення відповідних обов’язків у посадовій інструкції.

Скористайтесь зразком від експертів Експертус Кадри.

Посадова інструкція інспектора з військового обліку 2023

Посадова інструкція інспектора з військового обліку
СКАЧАТИ

Інструкція з ведення військового обліку 2024

Інструкція з ведення військового обліку 2024 залишається актуальною темою, адже воєнний стан у країні вносить свої корективи у роботу кадровиків. Ми відстежуємо зміни у законодавстві, яке регулюватиме ведення військового обліку 2024, і у разі їх появи одразу оновимо статтю.



зміст

Рекомендація місяця від редакції порталу «Кадровик-01»

Запрошуємо на вебінар «Перевірки Держпраці під час воєнного стану», який відбудеться 23 травня. Спікер — посадова особа Держпраці. У програмі — підстави для перевірки, як уникнути штрафів, різниця між трудовим договором і ЦПХ.

❗️Якщо хочете отримати персональну відповідь від посадової особи Держпраці, поставте запитання до 20 травня включно в чат вебінару❗️

Щоб переглянути вебінар та отримати сертифікат, реєструйтеся Система «Експертус Кадри» святкує День народження

Перевірки Держпраці під час воєнного стану

Останні новини

Усі новини

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді