Статті за темою Посадові та робочі інструкції

Все про посадові інструкції в Україні: правила зі зразками
Роботодавець повинен роз’яснити працівнику його права і обов’язки, забезпечити необхідними для роботи засобами (ст. 29 КЗпП). Як це зробити? Скеровує інший нормативний акт: обов’язки, права та відповідальність працівників закріплюють в посадових та робочих інструкціях. Вас можуть притягнути до відповідальності за їх відсутність. Адже суд кваліфікує це як порушення законодавства про працю.
323017
Внесення змін до посадових інструкцій
Роботодавець планує детальніше описати завдання і обов’язки певної категорії персоналу та змінити посадову інструкцію на робочу. Чи потрібен у такому випадку наказ про зміни, та як правильно його сформулювати?
53686
Зразок посадової інструкції діловода
Організувати діловодство на підприємстві, обліковувати й упорядковувати документи і кореспонденцію, надсилати й отримувати документацію — компетенції діловода. Підготуйте правильно посадову інструкцію вашого фахівця за нашим зразком
57949
Посадова інструкція комірника
Пропонована посадова інструкція враховує зміни та доповнення до Класифікатора професій та сучасну практику роботи комірників. Скачайте зразок, розроблений фахівцями Експертус Кадри
11238
Посадова інструкція інспектора з військового обліку
Необхідно скласти посадову інструкцію відповідального за військовий облік на підприємстві, але не знаєте з чого почати? Ми підготували для вас зразок посадової інструкції відповідального за військовий облік. Залишилось тільки скачати.
53044
Посадова інструкція прибиральника службових приміщень чи все ж робоча?
Відповідно до кваліфікаційних вимог професії прибиральника службових приміщень експерти розробили інструкцію. Зразок документа за ДСТУ 4163:2020 скачайте у статті. А також дізнайтеся: має бути робоча інструкція прибиральника службових приміщень або ж посадова.
36908