До вашої уваги фрагмент професійного стандарту кухаря.
Професійний стандарт для професії «Кухар»
скачати
Розробники професійного стандарту
Лідія Кришемінська, директор Вищого комерційного училища Київського національного торговельно-економічного університету (ВКУ КНТЕУ)
Вікторія Деревлюк, заступник директора з навчально-виробничої роботи ВКУ КНТЕУ
Ольга Буринська, майстер виробничого навчання ВКУ КНТЕУ
Надія Ведмідь, директор громадської спілки «Український кулінарний союз», декан факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу КНТЕУ
Руслана Бодренко, Олена Хоміна, Юлія Ганзюк, фахівці Рівненського центру професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості
Григорій Демін, Одеський центр професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості
Олена Іващенко, заступник директора Арт-готелю «Баккара», консультант з навчання та розвитку персоналу «Баккара Групп», компанія «Козирна карта»
Тетяна Забігайло, директор Навчально-виробничого об’єднання Київського національного торговельно-економічного університету (КНТЕУ)
Наталія Потєхіна, директор ПТНЗ «Чернігівський центр професійно-технічної освіти»
Валентина Корочанська, директор Полтавського Вищого професійного училища ім. Чепіги
Анатолій Степенко, шеф-кухар ресторану «Ф’южн-кафе»
Марина Терещенко, директор ресторанного комплексу «Дніпровська Рів’єра»
Організації, що брали активну участь у рецензуванні та консультуванні розробки профстандарту: Федерація роботодавців України, Міністерство освіти і науки України, Державна служба зайнятості, Громадська спілка «Український кулінарний союз».
Технічні розробники: Наталія Шевченко, провідний фахівець ВКУ КНТЕУ.
Стаття підготовлена за матеріалами журналу "Кадровик-01"