Графік змінності сторожів: складання та затвердження

Графіки змінності сторожів затверджують за два місяці наказом з адміністративно-господарської діяльності. Чи потрібно ще погоджувати їх із профспілковим комітетом?

Графіки змінності затверджуються роботодавцем за погодженням з профспілковим комітетом підприємства (ч. 1 ст. 52 Кодексу законів про працю України; далі — КЗпП).

КЗпП не містить винятків щодо цього. Тож, графіки змінності сторожів також необхідно погоджувати з профспілковим комітетом до їх затвердження.

Графік змінності сторожів: складання та затвердженняЧитайте також: Змінна робота: шлях впровадження

Однак, затверджувати графіки наказом роботодавця необов’язково. Гриф затвердження може розміщуватися на самому графіку змінності.

Детальніше про затвердження графіка змінності сторожів — у консультації «Заповнення табеля при підсумованому обліку робочого часу»

Зразок графіка змінності сторожів

Графік змінності сторожів: складання та затвердження

Штрафи 2022


Стаття підготовлена за матеріалами журналу "Кадровик-01"

зміст

Рекомендація місяця від редакції порталу «Кадровик-01»

Запрошуємо на вебінар «Перевірки Держпраці під час воєнного стану», який відбудеться 23 травня. Спікер — посадова особа Держпраці. У програмі — підстави для перевірки, як уникнути штрафів, різниця між трудовим договором і ЦПХ.

❗️Якщо хочете отримати персональну відповідь від посадової особи Держпраці, поставте запитання до 20 травня включно в чат вебінару❗️

Щоб переглянути вебінар та отримати сертифікат, реєструйтеся Система «Експертус Кадри» святкує День народження

Перевірки Держпраці під час воєнного стану

Останні новини

Усі новини

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді