Давня нова казка зі щасливим кінцем від Кадровика-01

Кадровик-01 перевершив неперевершене, написавши власну казку. Автор казки — кадрова фея — Ірина Іванченко. Тож, пориньте на хвильку в дитинство разом з нами ;-)

На роботі як на кухні. Строки горять, начальник кипить, рук не вистачає. Кадровик — мов та казкова Попелюшка. Складе вишукане положення про відділ кадрів, потішить військкомат ідеальним графіком звіряння, висадить під вікнами 40 трояндових кущів, а по обіді попросить у феї шпульку лавсанових ниток і прошиє колективний договір на заздрість королівським кравчиням.

Але хто це цінує? На Попелюшку сипляться всі шишки, а подеколи — і штрафи. Не встигла отримати підпис фрейліни в картці П-2, не ознайомила вчителя танців із графіком відпусток, не знайшла посади «Король» у Класифікаторі професій — ласкаво просимо до суду. Але у Попелюшки є не лише хрещена-фея, а й хрещений-адвокат — він знає, де криється небезпека і як пом’якшити покарання.

Через силу-силенну справ Попелюшка світу білого не бачить. Дуже шкідливо не їздити на бал, коли ти на це заслуговуєш. Добре, хоч на кадровій кухні є телевізор. У прайм-таймі — серіал про подвійний декрет. За сценарієм це мелодрама з елементами детективу. Закони жанру вимагають хепі-енду, і він таки буде, попри всі життєві перипетії та недолуге законодавство. Спонсор показу — «Кадровик-01», дивіться на сторінці 9.

«Я — не чарівник, я тільки навчаюсь», — чудові слова, з яких починається шлях до майстерності. Розуміти, чого варто навчатися, зростати як професіонал і особистість, покладатися на себе, допомагати людям. Як казав майбутній свекор Попелюшки: «Жодні зв’язки не допоможуть зробити ніжку маленькою, душу — великою, а серце — справедливим». Якщо ви обрали кадрову справу, то ваше серце — саме таке.

«Кадровик-01» вітає найчарівніших зі святом весни і жіночості! Усміхайтеся, сяйте, зачаровуйте, мрійте. Казкові мрії справджуються.

СКАЧАЙТЕ ➦ квіткову розмальовку-антистрес


Стаття підготовлена за матеріалами журналу "Кадровик-01"

Письмові комунікації для кадровика

Останні новини

Усі новини

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді