План роботи відділу кадрів на 2021 рік

UA RU
Не проґавите жодної важливої справи, якщо скористаєтеся готовим планом роботи відділу кадрів на 2021 рік. Вам потрібно лише скачати, адаптувати під себе та крокувати за ним

Річний План потрібен і керівнику відділу, і його підлеглим. Якщо План є, працівники чітко розуміють, що і коли робити, а начальник має напохваті дієвий інструмент контролю.

Щоб заощадити ваш час, допомогти вам спланувати свою роботу в 2021 році, наші експерти підготували зразок Плану роботи відділу кадрів на 2021 рік.

Він стане у пригоді:

  • кадровикам великого підприємства,
  • менеджерам із персоналу невеличких компаній.

Адаптуйте План під ваші потреби. Обов’язково оформте реквізит «Підпис» наприкінці. Коли підпишете План, передайте його на затвердження керівнику підприємства. Наказ про затвердження Плану видавати не потрібно. Достатньо того, що директор затвердить його особисто.

Строк зберігання Плану роботи відділу кадрів на 2021 рік — один рік. Зберігайте документ в окремій теці.

За потреби доповнюйте чи коригуйте План упродовж року. Залиште кілька вільних рядків наприкінці для непланованих заходів.

Зразок Плану роботи відділу кадрів на 2021 рік

Скачати зразок



зміст

Рекомендація місяця від редакції порталу «Кадровик-01»

Запрошуємо на вебінар «Перевірки Держпраці під час воєнного стану», який відбудеться 23 травня. Спікер — посадова особа Держпраці. У програмі — підстави для перевірки, як уникнути штрафів, різниця між трудовим договором і ЦПХ.

❗️Якщо хочете отримати персональну відповідь від посадової особи Держпраці, поставте запитання до 20 травня включно в чат вебінару❗️

Щоб переглянути вебінар та отримати сертифікат, реєструйтеся Система «Експертус Кадри» святкує День народження

Перевірки Держпраці під час воєнного стану

Останні новини

Усі новини

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді