Хто готує звіт № 7-ПВ

UA RU
Кадровику доручили підготувати звіт № 7-ПВ «Звіт про заробітну плату за професіями окремих працівників». Чи правильно це та як діяти кадровику в такій ситуації?

Державне статистичне спостереження щодо рівня зарплати працівників за статтю, віком, освітою та професійними групами містить інформацію, якою володіє:

  • бухгалтерська служба,
  • кадрова служба.

Тому кадровик бере участь у формуванні звіту № 7-ПВ.

Алгоритм, як заповнювати форму, навели у Роз’ясненнях щодо форми державного статистичного спостереження № 7-ПВ (один раз на чотири роки) «Звіт про заробітну плату за професіями окремих працівників» від 14.07.2020 № 19.1.2-12/14-20 (далі — Роз’яснення).

Звіт № 7-ПВ містить три розділи. Показники розділів I і II відображають дані в цілому по підприємству (без виділення структурних підрозділів) станом на кінець 2020 року.

Хто готує звіт № 7-ПВ
Ольга Догадінапровідний експерт Експертус Кадри
Ця стаття може здатися занадто «революційною». Адже такі речі, як Звіт № 1-ПВ, розрахунок нормативної кількості працівників чи направлення на медогляд міцно засіли в звичному переліку справ кадровика. А чи насправді це ваші обов’язки? Не закликаємо до професійного «заколоту», але хочемо, щоб ви знали, коли маєте повне право сказати тверде «ні»

Письмові комунікації для кадровика

Останні новини

Усі новини

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді