Статті за темою Звіти і форми відділу кадрів

Подання до ТЦК та СП списку громадян, що підлягають приписці до призовних дільниць: порядок та зразок
Щороку до 1 грудня усі підприємства зобов’язані подавати до Територіального центру комплектування та соціальної підтримки (далі — ТЦК та СП) списки працівників, які підлягають приписці до призовних дільниць. Кого включати в такий список та інші вимоги до подання, — читайте у статті.
36873
Кадрові звіти — 2023
Звіти, які потрібно готувати кадровику у 2023 році, дещо змінилися. Наші експерти уже актуалізувати зведену таблицю кадрових звітів 2023.
31724
Типова форма П-2 «Особова картка працівника»
Особова картка є основним обліковим документом для будь-якого працівника, а облік персоналу кадровики ведуть за допомогою картотеки особових карток та за іншими уніфікованими формами первинної облікової документації з праці.
11246
Звіт 10-ПОІ: коли і як правильно подавати
Звіт про працевлаштування інвалідів — один із найскладніших в кадровій практиці. Чимала кількість рядків для заповнення вимагає високої концентрації та уважності до деталей, а помилка тягне за собою накладання штрафу. Хто, як і в які терміни має подати звіт 10-ПОІ, роз’яснюємо у статті
23980
Форма 10-ПОІ 2022 року
Нагадуємо, що з 1 лютого 2022 року бланк звіту про працевлаштування інвалідів зазнав змін. Щоб правильно подати звіт по інвалідах за 2021, скачайте нову форму 10-ПОІ.
34327
Список працюючих інвалідів: бланк 2022
До 1 березня 2022 року кадровики та бухгалтери мають відзвітувати про те, як виконали норматив з працевлаштування осіб з інвалідністю за попередній рік. Фахівці Фонду соцзахисту осіб з інвалідністю часто просять подавати звіт разом зі списком працюючих інвалідів. Ми підготували для вас бланк списку працюючих інвалідів та зразок його заповнення. Скачайте документи зі статті та заповнюйте за зразком.
18561