Нові функції в кабінеті застрахованої особи на вебпорталі ПФУ

Ознайомтесь з інфографікою від ПФУ

Нові функції в кабінеті застрахованої особи на вебпорталі ПФ

Вебпортал ПФУ – це зручний сервіс для громадян. Розповідаємо про нещодавно впроваджені модифікації порталу, зокрема оновлення функцій Особистого кабінету застрахованої особи та Кабінету роботодавця.

Особистий кабінет застрахованої особи:

  • актуалізовано відображення загального страхового стажу в профілі застрахованої особи;
  • оновлено відображення та інформаційна сторінка послуги «Анкета надання інформації для автоматичного призначення пенсії за віком»;
  • змінено назву пункту меню «Анкета-заява для автопризначення пенсії» на «Анкета надання інформації для автопризначення пенсії за віком»;
  • додано перегляд поданих документів, у закладці «документи, подані мною до Пенсійного фонду України». При цьому, користувачу надається список документів з таким переліком атрибутів: тип документу, назва документу, образ документу – з можливістю збереження та перегляду документу, шляхом натиску на піктограму образу документа.

Застрахованим особам, які аутентифіковані на вебпорталі за ЕЦП, надається можливість переглянути дані щодо їх тимчасової втрати працездатності – пункт головного меню особистого кабінету «Тимчасова втрата працездатності».

Як отримати довідку про стаж для оплати лікарняного через інтернет

Відбулись зміни і на Інформаційнфй сторінці порталу електронних послуг. Тут для користувача порталу реалізовано надання оцінки якості обслуговування.

Нові функції в кабінеті застрахованої особи на вебпорталі ПФ

Нові функції в кабінеті застрахованої особи на вебпорталі ПФ

Нові функції в кабінеті застрахованої особи на вебпорталі ПФ

Нові функції в кабінеті застрахованої особи на вебпорталі ПФ

За матеріалами ГУ ПФ у Вінницькій області

Письмові комунікації для кадровика

Статті за темою

Усі статті за темою

Що входить до страхового стажу?

Під час війни трудове законодавство зазнає чималих змін. У результаті перед роботодавцями та працівниками постає питання: як зараховується стаж і як він впливає на нарахування пенсії?
55601

Графік відпусток: бланк та зразок оформлення

Бланк графіку відпусток — це документ, який дозволяє організації планувати і контролювати відпустки працівників протягом року. Щоб дізнатися, що передбачає графік відпусток (рекомендована форма), читайте цю статтю.
62282

Резюме у роботі кадровика

Резюме — це перший документ, який бачить роботодавець. Його мета — надати роботодавцю чітке уявлення про те, чому саме цей кандидат підходить для вакансії. Як обрати працівника за резюме? Відповідь на це та інші питання а також резюме (шаблон) — у статті.
1317

Різниця між дистанційною та надомною роботою та правила її оформлення

Надомна та дистанційна робота 2024 року не втрачає своєї актуальності через дію воєнного стану в країні. Щоб легко орієнтуватися надомна чи дистанційна робота та оформляти їх правильно, дізнайтеся, що спільного мають ці два види віддаленої роботи та чим саме вони відрізняються.
4839

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді