Директор виходить із декрету

1733

Запитання

На час відпустки директора для догляду за дитиною засновник призначив директором іншу особу. Директор 1 виходить з відпустки. Як оформити вихід на роботу? І що робити з Директором 2?

Відповідь

У переддень виходу на роботу основного працівника-директора директор-строковик має звільнитися з роботи. Для цього Директор 2 видає наказ про звільнення — від першої особи, наприклад:

Директор виходить із декрету

У день виходу на роботу Директор 1 видає наказ про те, що приступає до обов’язків, — теж від першої особи. Наприклад:

Директор виходить із декрету

Зразок заяви про достроковий вихід із декрету

Як скласти номенклатуру справ кадрової служби на 2025 рік

Останні новини

Усі новини

Статті за темою

Усі статті за темою

Наказ про зміну прізвища працівника

Якщо працівник або працівниця змінили прізвище, приміром, після одруження, відповідні оновлення необхідно відобразити в кадрових та бухгалтерських документах. Тож тримайте напохваті зразок наказу про зміну прізвища.
28859

Заява про звільнення за власним бажанням

Якщо працівник прийняв рішення завершити кар’єру в компанії, неодмінно шукатиме бланк заяви на звільнення за власним бажанням. Роз’ясніть працівнику, що оформлення такої заяви залежить від причини звільнення. Скачайте та покажіть колезі зразок заяви на звільнення за власним бажанням.
272293

Зразок наказу про преміювання працівників

Преміювання працівників — це важливий аспект управління персоналом, який може підвищити мотивацію, залученість і продуктивність співробітників. У статті ви знайдете зразок наказу про преміювання працівників та навчитеся документувати заохочення без помилок.
119656

Наказ про надання дня відпочинку донору

Працівники, які є донорами, мають певні пільги у сфері праці, зокрема отримують право на додатковий день відпочинку за кожну донацію крові або її компонентів.
34410