Мешканці щойно звільнених територій отримуватимуть додаткову грошову допомогу в розмірі 2 200 грн

Дізнайтесь, хто та коли зможе отримати грошову допомогу

uah.jpg

Мешканці щойно звільнених від окупанта територій з наступного місяця отримуватимуть додаткову грошову допомогу в розмірі 2 200 грн.

Як оплатити час перебування в укритті під час повітряної тривоги

Про це повідомила Віце-прем'єр-міністр — Міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук.

Вона нагадала, яка допомога від держави і благодійників передбачена для мешканців звільнених від ворога міст та сіл.

Це гуманітарна допомога:

  • продукти харчування,
  • речі першої необхідності,
  • засоби гігієни,
  • теплий одяг на зиму.

Також і фінансова підтримка.

"Кожен, хто пережив окупацію, може розраховувати на усі актуальні види фінансової допомоги – і від держави, і від міжнародних гуманітарних організацій. Крім того, з наступного місяця ці громадяни будуть отримувати ще одну додаткову допомогу – 2200 грн", — повідомила Ірина Верещук.

Наразі на звільнених від ворога Харківщині та Херсонщині триває пілотний проект. Громадяни, які фактично там мешкали на момент деокупації, через Укрпошту отримують разову грошову допомогу в сумі 1200 грн.

За матеріалами Урядового порталу

Зміни у бронюванні

Статті за темою

Усі статті за темою

Калькулятор днів відпустки

Виникли проблеми з тим, як розрахувати кількість відпускних днів? Шукаєте розрахунок днів невикористаної відпустки при звільненні онлайн? Переймаєтесь як розрахувати кількість днів відпустки за фактично відпрацьований час та як порахувати кількість днів невикористаної відпустки? Рішення усіх питань — наш калькулятор відпусток онлайн.
516688

Словник кадровика

Словник кадровика — це збірка спеціалізованих термінів і понять, які використовуються в галузі управління персоналом і кадрового обліку. Докладніше про словник кадровика та використання абревіатур в HR-сфері — у статті.
215

Заява про відстрочку через інвалідність військовозобов’язаного

У статті знайдете зразок заяви на відстрочку від армії для особи з інвалідністю, адже його часто запитують у працівників кадрової служби та HR. Поділіться з персоналом шаблоном заяви та юридичними підказками щодо того, як її складати
27745

Заява на відстрочку у зв’язку із навчанням

У статті знайдете зразок заяви на відстрочку від мобілізації у зв’язку із навчанням, адже його часто запитують у працівників кадрової служби та HR. Поділіться з персоналом шаблоном заяви та юридичними підказками щодо того, як її складати
52974

Заява на відстрочку від мобілізації у зв’язку з утриманням трьох дітей

У статті знайдете зразок заяви на відстрочку від мобілізації у зв’язку з утриманням трьох дітей, адже його часто запитують у працівників кадрової служби та HR. Поділіться з персоналом шаблоном заяви та юридичними підказками щодо того, як її складати
35799

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді