Оформлення наказу про заміну на час лікарняного

UA RU
На час тимчасової непрацездатності основного працівника його обов’язки можна перерозподілити між іншими працівниками підприємства.

Керівник структурного підрозділу чи заступник директора, який курує відповідним напрямом, визначає обсяг робіт, виконання яких необхідно забезпечити для нормальної роботи організації та працівників, на яких можна покласти додаткові обов’язки, отримує від цих працівників згоду, викладає свої пропозиції в доповідній записці на ім’я керівника організації.

У доповідній записці доцільно не лише обгрунтувати необхідність перерозподілу обов’язків на час лікарняного основного працівника, а й запропонувати розміри оплати за виконання додаткових робіт.

Оформлення наказу про заміну на час лікарняного Читайте також: Оформлюємо заміну на час відпустки, хвороби, відрядження

Рішення щодо зазначеного в доповідній записці питання керівник організації викладає в резолюції, що має містити чіткі вказівки щодо осіб, між якими буде розподілено обов’язки, строків виконання, розмірів оплати.

Покладення виконання обов’язків тимчасово відсутнього працівника на іншого працівника оформлюють наказом з кадрових питань тривалого строку зберігання.

Оформлення наказу про заміну на час лікарняного Дізнайтеся, чи можна та як вносити виправлення в листок непрацездатності

Зразок наказу про заміну на час лікарняного (скачати)

Наказ про виконання обов’язків на період лікарняного


Стаття підготовлена за матеріалами журналу "Кадровик-01"

Як оперативно передати відомості про працівників на вебпортал ПФУ

Останні новини

Усі новини

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді