Наказ призупинення трудового договору: зразок

Автор
порталу «Кадровик-01»
Призупинити трудові відносини має право як працівник, так і роботодавець. Тримайте напохваті зразок наказу про призупинення трудового договору на час воєнного стану.

Відповідно до ч. 1 ст. 13 Закону України «Про організацію трудових відносин в умовах воєнного стану» від 15.03.2022 № 2136-ІХ (далі — Закон № 2136) дію трудового договору можна призупинити у зв’язку з військовою агресією проти України, що виключає можливість надати та виконувати роботу.

Незалежно від того, хто саме ініціював призупинення трудового договору: роботодавець чи працівник, необхідно скласти відповідний наказ.

Експерти Експертус Кадри підготували для вас зразок наказу про призупинення трудового договору через військовий стан в Україні.

Зразок наказу про призупинення трудового договору

Наказ призупинення трудового договору зразок

СКАЧАТИ

Важливо! Якщо призупинення трудового договору ініціює роботодавець, заява працівника не потрібна.

Нагадаємо, що у випадку, коли призупиняєте трудові договори з кількома працівниками, можете скласти зведений наказ про призупинення трудового договору.



зміст

Рекомендація місяця від редакції порталу «Кадровик-01»

Запрошуємо на вебінар «Перевірки Держпраці під час воєнного стану», який відбудеться 23 травня. Спікер — посадова особа Держпраці. У програмі — підстави для перевірки, як уникнути штрафів, різниця між трудовим договором і ЦПХ.

❗️Якщо хочете отримати персональну відповідь від посадової особи Держпраці, поставте запитання до 20 травня включно в чат вебінару❗️

Щоб переглянути вебінар та отримати сертифікат, реєструйтеся Система «Експертус Кадри» святкує День народження

Перевірки Держпраці під час воєнного стану

Останні новини

Усі новини

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді