Статті за темою Правила внутрішнього трудового розпорядку

Як скласти правила внутрішнього трудового розпорядку
У кадровій практиці є чимало запитань, на які законодавство не містить відповідей. Рішення можна прописати в Правилах внутрішнього трудового розпорядку. За роки незалежності не затверджено типових Правил, що відповідали б реаліям часу і потребам сторін трудових відносин. Ми допоможемо вам скласти дієвий документ.
166118
Оформлюємо Правила внутрішнього трудового розпорядку за типовою формою
Оформляючи ПВТР, варто прослідувати, щоб були усі необхідні реквізити. передбачені Національним стандартом України «Державна уніфікована система документації. Уніфікована система організаційно-розпорядчої документації. Вимоги до оформлювання документів» (ДСТУ 4163–2003).
17096
Затвердження Правил внутрішнього трудового розпорядку та введення їх в дію
Оскільки процес розроблення та затвердження ПВТР законодавчо не внормовано, то кожна організація має обрати власний алгоритм цих дій. Розкажемо, зокрема, як затвердити та оформити наказ про введення в дію Правил внутрішнього трудового розпорядку.
36763
Книга адаптації нового працівника
Важливим аспектом діяльності будь-якої компанії є правильно організована система адаптації персоналу, яка передбачає створення комплексу специфічних документів. Зокрема, Книги адаптації нового працівника
5847