Як зазначати доходи в е-декларації? Роз’яснює НАЗК

У декларації зазначайте суму отриманих доходів разом з податками і зборами.

Як зазначати доходи в е-декларації? Роз’яснює НАЗК

Чек-ліст типових помилок у деклараціях ⇗⇗⇗

НАЗК зауважує, що в розділі 11 «Доходи, у тому числі подарунки» декларації зазначають відомості про отриману заробітну плату, включно з податками і зборами, а не фактично отриманий дохід.

Як зазначати доходи в е-декларації? Роз’яснює НАЗКДізнайтеся, як діяти керівнику, якщо працівник невчасно подав декларацію

Інформацію про загальну суму заробітної плати за відповідний період суб’єкт декларування може отримати у роботодавця або в особистому електронному кабінеті ДПС. У довідці із загальною сумою заробітної плати має бути деталізація за видами виплат, розміри і підстави відрахувань із заробітної плати, сума заробітної плати, що належить до виплати.

«Таким чином, із загальної суми заробітної плати фактично й відбуваються відрахування, у тому числі нараховується, утримується та сплачується податок на доходи фізичних осіб», – зазначають НАЗК.

За інформацією НАЗК

Особливості трудових договорів із сумісниками

Статті за темою

Усі статті за темою

Затвердження, погодження та призначення відповідального за антикорупційну програму юридичної особи

Яким вимогам має відповідати антикорупційна програма юридичної особи? Яку назву посади передбачити в штатному розписі для особи, відповідальної за її реалізацію? Чи можна поєднати виконання цієї функції з безпосередніми посадовими обов’язками? Про це і не тільки — тут і зараз
7353

Запобігання корупції в органах державної влади і місцевого самоврядування

Ухвалене наприкінці 2014 року нове антикорупційне законодавство визначило стратегію антикорупційної політики держави, створило правові, організаційні й інституційні засади її діяльності у сфері запобігання та протидії корупції.
3480

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді