Наймасовіший професійний онлайн-захід України подивилося більше 73 000 учасників

Книгою рекордів України було визнано онлайн-марафон від Цифрового видавництва Експертус наймасовішим професійним онлайн-заходом.

Наймасовіший професійний онлайн-захід України подивилося більше 74 000 учасників

Із 8 по 16 квітня тривав Антикризовий професійний онлайн-марафон, протягом якого було проведено 23 різнотематичних вебінари.

"У непростий час, коли довелося, зокрема, працювати в нових для більшості умовах — ми не лише не розгубилися, а згуртувавшись, максимально забезпечили інформаційною підтримкою та допомогли нашим читачам адаптуватися до роботи в умовах пандемії.

За активною підготовкою та організацією кожного вебінару самі спочатку не помітили, що на них реєструється рекордна кількість учасників. У результаті — майже 74 000 зареєстрованих учасників марафону.

Далі подача заявки на рекорд, визнання рекорду…. І ось — ми офіційні рекордсмени, визнані Книгою рекордів України як наймасовіший професійний онлайн-захід!" — зазначає Марина Кандзюба, заступник директора з маркетингу Цифрового видавництва Експертус.

image84

Особливості трудових договорів із сумісниками

Статті за темою

Усі статті за темою

Зразок Акта про знищення документів

Документи, строк зберігання яких закінчився, включають до Акта про вилучення для знищення документів, не внесених до НАФ. Форму Акта та порядок його складання, погодження та затвердження встановлюють Правила організації діловодства та архівного зберігання документів у державних органах, органах місцевого самоврядування, на підприємствах, в установах і організаціях, затверджені наказом Мін’юсту від 18.06.2015 № 1000/5
70172

Курси кадровиків

Здобувати освіту онлайн – не лише тренд, а й спосіб зекономити час і кошти на дорогу, підлаштувати під себе розклад і перейняти досвід від кращих фахівців у своїй галузі. Які дистанційні курси для кадровиків обрати?
15809

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді