Ваучер на навчання, виданий до або під час карантину, «не згорить»

Строк укладення договору про навчання продовжили на період дії карантину та 30 днів після його скасування

Ваучер на навчання, виданий до або під час карантину, «не згорить»

Чи надавати навчальну відпустку, якщо сесія під час карантину проходитиме онлайн

КМУ постановою від 27.05.2020 № 408 уніс зміни до Порядку видачі ваучерів для підтримання конкурентоспроможності осіб на ринку праці, затвердженого постановою КМУ від 20.03.2013 № 207.

Уряд продовжив строк дії ваучерів для осіб, які отримали ваучер до початку або у період дії карантину, встановленого КМУ з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби (COVID-19), спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2. Строк укладення договору про навчання продовжили на період дії такого карантину та 30 днів після його скасування.

Також КМУ змінив форму ваучера.

Ольга Догадіна

провідний експерт Експертус: Кадри

Рекомендація місяця від редакції порталу «Кадровик-01»

Запрошуємо на вебінар «Перевірки Держпраці під час воєнного стану», який відбудеться 23 травня. Спікер — посадова особа Держпраці. У програмі — підстави для перевірки, як уникнути штрафів, різниця між трудовим договором і ЦПХ.

❗️Якщо хочете отримати персональну відповідь від посадової особи Держпраці, поставте запитання до 20 травня включно в чат вебінару❗️

Щоб переглянути вебінар та отримати сертифікат, реєструйтеся Система «Експертус Кадри» святкує День народження

Перевірки Держпраці під час воєнного стану

Статті за темою

Усі статті за темою

Як мотивувати себе на роботу, коли працювати зовсім не хочеться

Стреси, втома, брак вітаміну D та інші природні фактори нерідко призводять до емоційних та нерозважливих вчинків. Чому не варто думати про звільнення, як підтримати себе та вмотивувати на роботу, — розкриємо секрети у статті.
2367

Від секретаря до інспектора з кадрів: розпочніть кар’єру в управлінні персоналом

Замислюєтеся про подальшу кар’єру? Один із варіантів — служба персоналу. Дізнайтеся топ-5 напрямків роботи інспектора з кадрів і скористайтеся конкретними порадами щодо здобуття нової посади.
2528

Мозговой штурм: система правил для принятия решения

Мозговой штурм известен еще со времен средневековых пиратов: оказавшись в сложной ситуации, они собирались на палубе корабля для оперативного поиска нужного решения. Своими идеями делился каждый, невзирая на звания и возраст. Так почему бы это древнее морское «ноу-хау» не использовать в современных условиях?
1008

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді