МОЗ розробило стікери для колективів, які мають щеплення від COVID-19

Мобільні бригади приїздять до організованих колективів, в який щонайменше 50 охочих зробити щеплення від COVID-19

МОЗ розробило стікери для колективів, які мають щеплення від COVID-19

МОЗ нагадує, що організовані колективи, які мають щонайменше 50 охочих зробити щеплення від COVID-19, можуть замовити виїзд мобільної бригади з вакцинації до себе на підприємство.

Як оформити відсутність працівника через вакцинацію

Для того, щоб відзначити організації, які вже скористалися цією можливістю, та закликати інших зробити так само, МОЗ розробило серію наліпок.

Яскраві стікери з написами "Ми вакциновані від COVID-19", "У нас безпечно!", "Давай і ти!", які можна розклеїти на вході та в самих приміщеннях, де працюють вакциновані колективи, будуть сповіщати про те, що тут піклуються як про співробітників, так і про відвідувачів.

Макети наліпок можна завантажити та видрукувати самостійно.

Що зробити кадровику, якщо працівник захворів на COVID-19

Залишити заявку на щеплення співробітників мобільною бригадою можна за телефоном контакт-центру МОЗ 0 800 60 20 19. Детальніше про процедуру запису читайте за посиланням.

Якщо охочих вакцинуватися менше за 50, то вони можуть записатися на щеплення до центрів вакцинації чи пунктів щеплень за контактними телефонами чи онлайн.

За матеріалами МОЗ


⚡ ТОП-5 консультацій ⚡


Особливості трудових договорів із сумісниками

Статті за темою

Усі статті за темою

Словник кадровика

Словник кадровика — це збірка спеціалізованих термінів і понять, які використовуються в галузі управління персоналом і кадрового обліку. Докладніше про словник кадровика та використання абревіатур в HR-сфері — у статті.
47

Заява про відстрочку через інвалідність військовозобов’язаного

У статті знайдете зразок заяви на відстрочку від армії для особи з інвалідністю, адже його часто запитують у працівників кадрової служби та HR. Поділіться з персоналом шаблоном заяви та юридичними підказками щодо того, як її складати
25751

Заява на відстрочку у зв’язку із навчанням

У статті знайдете зразок заяви на відстрочку від мобілізації у зв’язку із навчанням, адже його часто запитують у працівників кадрової служби та HR. Поділіться з персоналом шаблоном заяви та юридичними підказками щодо того, як її складати
46003

Заява на відстрочку від мобілізації у зв’язку з утриманням трьох дітей

У статті знайдете зразок заяви на відстрочку від мобілізації у зв’язку з утриманням трьох дітей, адже його часто запитують у працівників кадрової служби та HR. Поділіться з персоналом шаблоном заяви та юридичними підказками щодо того, як її складати
33676

Заява на відстрочку від мобілізації через інвалідність члена сім’ї

У статті знайдете зразок заяви на відстрочку від мобілізації через інвалідність члена сім'ї. Його доволі часто запитують у працівників кадрової служби та HR. Поділіться з персоналом шаблоном заяви та юридичними підказками щодо того, як її складати
22575

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді