Розкажіть працівникам як сформувати COVID-сертифікат у PDF-форматі

Нові можливості у застосунку "Дія"

Розкажіть працівникам як сформувати COVID-сертифікат у PDF-форматі

Тепер у застосунку "Дія" можна згенерувати міжнародний COVID-сертифікат у PDF-форматі. Ця послуга доступна в останній версії застосунку, тому оновіть його.

Отримати документ у PDF-форматі дуже легко: треба лише натиснути на свій міжнародний COVID-сертифікат і в меню вибрати «Завантажити сертифікат (PDF)». Ви можете завантажити його на телефон або надіслати в месенджер.

Згенерувати COVID-сертифікат у «Дії» допоможуть у пунктах підтримки Києва

Сертифікат, згенерованим у Дії, можна додати в мобільний гаманець за допомогою застосунку YOUR PASS.

У користувачів iOS сертифікат, оцифрований за допомогою YOUR PASS, з'явиться у Wallet, який встановлено на всіх пристроях Apple. Користувачі Android можуть завантажити застосунок YourWallet з Google Play.

Як додати COVID-сертифікат у гаманець?

  • Згенеруйте COVID-сертифікат у застосунку чи на порталі "Дія";
  • На

    сайті

    натисніть Create yours;
  • Прийміть умови політики конфіденційності;
  • Проскануйте QR-код COVID-сертифіката з Дії або завантажте скріншот з QR-кодом у форматі PDF, JPG або PNG;
  • Після сканування додайте COVID-сертифікат в мобільний гаманець.

За матеріалами Урядового порталу

Зміни у бронюванні

Статті за темою

Усі статті за темою

Калькулятор днів відпустки

Виникли проблеми з тим, як розрахувати кількість відпускних днів? Шукаєте розрахунок днів невикористаної відпустки при звільненні онлайн? Переймаєтесь як розрахувати кількість днів відпустки за фактично відпрацьований час та як порахувати кількість днів невикористаної відпустки? Рішення усіх питань — наш калькулятор відпусток онлайн.
516420

Словник кадровика

Словник кадровика — це збірка спеціалізованих термінів і понять, які використовуються в галузі управління персоналом і кадрового обліку. Докладніше про словник кадровика та використання абревіатур в HR-сфері — у статті.
177

Заява про відстрочку через інвалідність військовозобов’язаного

У статті знайдете зразок заяви на відстрочку від армії для особи з інвалідністю, адже його часто запитують у працівників кадрової служби та HR. Поділіться з персоналом шаблоном заяви та юридичними підказками щодо того, як її складати
27309

Заява на відстрочку у зв’язку із навчанням

У статті знайдете зразок заяви на відстрочку від мобілізації у зв’язку із навчанням, адже його часто запитують у працівників кадрової служби та HR. Поділіться з персоналом шаблоном заяви та юридичними підказками щодо того, як її складати
51448

Заява на відстрочку від мобілізації у зв’язку з утриманням трьох дітей

У статті знайдете зразок заяви на відстрочку від мобілізації у зв’язку з утриманням трьох дітей, адже його часто запитують у працівників кадрової служби та HR. Поділіться з персоналом шаблоном заяви та юридичними підказками щодо того, як її складати
35281

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді