Як кадровику зменшити ризик свого скорочення


В Україні через коронакризу скорочення працівників почастішали. Колеги-кадровики, на жаль, теж потрапляють під звільнення.

Отже, є сенс запобігати такій ситуації. Зокрема врахуйте, що переважне право залишитися на роботі матиме людина з вищою кваліфікацією.

Щоб підвищити свій професійний рівень, не обов’язково щодня їздити на заняття. Скористайтеся привілеями онлайн навчання.

При цьому надайте перевагу курсам, що мають офіційне підтвердження такої кваліфікації.

Приміром після проходження «Всеукраїнської професійної сертифікації кадровиків — 2022» ви отримаєте сертифікат про підвищення кваліфікації від ВНЗ і 4 кредити ЄКТС.

Крім того, програма допоможе організувати кадрову роботу в умовах карантину й оптимізувати витрати на персонал так, щоб ви не мали жодного зауваження при перевірці й змогли пройти її без штрафів.

Як кадровику зменшити ризик свого скорочення

1 ДЕНЬ НАВЧАННЯ БЕЗПЛАТНО

А щоб директор був зацікавлений у вашому професійному зростанні, поясніть, що за програмою «Всеукраїнської професійної сертифікації кадровиків — 2022» ви навчитеся проводити аудит кадрових документів власними силами. Тож йому не доведеться платити стороннім юристам чи аудиторам. Підприємство заощадить, зокрема на консалтингових послугах.

Особливості трудових договорів із сумісниками

Статті за темою

Усі статті за темою

Зразок Акта про знищення документів

Документи, строк зберігання яких закінчився, включають до Акта про вилучення для знищення документів, не внесених до НАФ. Форму Акта та порядок його складання, погодження та затвердження встановлюють Правила організації діловодства та архівного зберігання документів у державних органах, органах місцевого самоврядування, на підприємствах, в установах і організаціях, затверджені наказом Мін’юсту від 18.06.2015 № 1000/5
70511

Курси кадровиків

Здобувати освіту онлайн – не лише тренд, а й спосіб зекономити час і кошти на дорогу, підлаштувати під себе розклад і перейняти досвід від кращих фахівців у своїй галузі. Які дистанційні курси для кадровиків обрати?
15891

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді