Нацкомісія зі стандартів державної мови відновлює проведення іспитів на рівень володіння державною мовою

Коли можна зареєструватись?

Нацкомісія зі стандартів державної мови відновлює проведення іспитів на рівень володіння державною мовою

Національна комісія зі стандартів державної мови на своєму офіційному сайті повідомила, що 26 квітня 2022 року відновлює реєстрацію для участі в іспиті на визначення рівня володіння державною мовою.

Війна ще триває і небезпеки поряд, зазначено в дописі, але багато міст України поступово повертаються до відносно нормального життя.

Хто подає документ про рівень володіння мовою при прийнятті на роботу

Національна комісія вважає своїм найголовнішим завдання на сьогодні – відновлення проведення іспиту вже в умовах воєнного стану.

«Дякуємо за підтримку працівникам та адміністраціям уповноважених установ – вищих навчальних закладів, Міністерству освіти і науки України, які допомагають нам організувати роботу з проведення іспитів у столиці та регіонах», — наголошено в дописі.

Іспит і надалі складатиметься з письмової та усної частини, матеріали для підготовки залишаються актуальними.

Колего, редакція Експертус Кадри продовжує працювати для Вас в умовах війни.

Разом ми робимо внесок у відновлення економіки нашої країни. Передплатіть зі знижкою 50% журнал «Кадровик-01»

або експертно-правову систему «Експертус Кадри» чи навчання на базових курсах Вищої Школи Кадровика та Вищої Школи Асистента Керівника. Будьте певні, що матимете відповіді на всі робочі запитання не лише під час воєнного стану, а й після Перемоги!

Все буде Україна ????????

Особливості трудових договорів із сумісниками

Статті за темою

Усі статті за темою

Словник кадровика

Словник кадровика — це збірка спеціалізованих термінів і понять, які використовуються в галузі управління персоналом і кадрового обліку. Докладніше про словник кадровика та використання абревіатур в HR-сфері — у статті.
47

Заява про відстрочку через інвалідність військовозобов’язаного

У статті знайдете зразок заяви на відстрочку від армії для особи з інвалідністю, адже його часто запитують у працівників кадрової служби та HR. Поділіться з персоналом шаблоном заяви та юридичними підказками щодо того, як її складати
25775

Заява на відстрочку у зв’язку із навчанням

У статті знайдете зразок заяви на відстрочку від мобілізації у зв’язку із навчанням, адже його часто запитують у працівників кадрової служби та HR. Поділіться з персоналом шаблоном заяви та юридичними підказками щодо того, як її складати
46113

Заява на відстрочку від мобілізації у зв’язку з утриманням трьох дітей

У статті знайдете зразок заяви на відстрочку від мобілізації у зв’язку з утриманням трьох дітей, адже його часто запитують у працівників кадрової служби та HR. Поділіться з персоналом шаблоном заяви та юридичними підказками щодо того, як її складати
33704

Заява на відстрочку від мобілізації через інвалідність члена сім’ї

У статті знайдете зразок заяви на відстрочку від мобілізації через інвалідність члена сім'ї. Його доволі часто запитують у працівників кадрової служби та HR. Поділіться з персоналом шаблоном заяви та юридичними підказками щодо того, як її складати
22628

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді