Робота відділу кадрів під час воєнного стану — ексклюзивна програма

Робота відділу кадрів під час воєнного стану — ексклюзивна програма

Війна змінила все! Звичні кадрові процедури необхідно проводити й оформляти інакше, додалися нові, яких не було за мирних часів. Ускладнюється ситуація тим, що перейти на нові правила необхідно миттєво.

Щоб допомогти вам у цей непростий період, експерти Вищої школи кадровика розробили експрес-програму, за допомогою якої лише за 20 годин ви навчитеся документувати призупинення трудових відносин, ознайомлювати з наказами по Вайберу, оформляти відсутність мобілізованих та волонтерів.

Детальна інформація за телефоном:
0800 21 2312 (усі дзвінки безплатно)

В реаліях війни безпека понад усе. Навчання відбувається дистанційно, а коли саме приділити час заняттям, ви визначаєте самостійно.

Після війни Держпраці буде дивитися кадрові документи під мікроскопом. До ваших наказів претензій не буде, адже експерти Школи завчасно узгоджують кожну позицію з інспекторами праці.

ПЛАН НАВЧАЛЬНОЇ ПРОГРАМИ

Програма «Робота відділу кадрів під час воєнного стану» — ваша основа для впевненої роботи під час війни. А ваша робота заради того, щоб працювало ваше підприємство, — запорука того, що економіка втримається, країна переможе, відродиться і розквітне.

Все буде Україна!

Особливості трудових договорів із сумісниками

Статті за темою

Усі статті за темою

Зразок Акта про знищення документів

Документи, строк зберігання яких закінчився, включають до Акта про вилучення для знищення документів, не внесених до НАФ. Форму Акта та порядок його складання, погодження та затвердження встановлюють Правила організації діловодства та архівного зберігання документів у державних органах, органах місцевого самоврядування, на підприємствах, в установах і організаціях, затверджені наказом Мін’юсту від 18.06.2015 № 1000/5
70411

Курси кадровиків

Здобувати освіту онлайн – не лише тренд, а й спосіб зекономити час і кошти на дорогу, підлаштувати під себе розклад і перейняти досвід від кращих фахівців у своїй галузі. Які дистанційні курси для кадровиків обрати?
15870

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді