Бета-тестування програми «Національний кешбек»: що потрібно знати

Як і на що можна буде витратити кошти

cashback1.jpg

2-го вересня  2024 року почалось бета-тестування програми «Національний кешбек», яке триватиме близько місяця. За цей час система наповниться товарами українських виробників, за купівлю яких споживачі зможуть отримувати 10 % кешбеку, а розробники перевірятимуть роботу технічних систем.

Відомо, що у програмі зареєстровано 38 000 товарів від 600 виробників.

Щоб отримувати кешбек, необхідно подати заявку через сайт чи мобільний застосунок банку, який бере участь у програмі, або звернутись до відділення та відкрити фізичну чи віртуальну картку, куди буде надходити кешбек. Зараз це можна зробити через мобільні додатки та відділення банків. У застосунку Дія також потрібно буде зазначити картку для виплат кешбеку.

Максимальна сума виплат — 3 тис. грн в місяць. Кошти будуть надходити на картку раз на місяць до 20 числа наступного місяця. 

Зняти готівку з рахунку, куди нараховують кошти за кешбек, буде неможливо. Використати кошти від кешбеку, нараховані в 2024 році, можна буде до 31 січня 2025 року.

Перелік виробників та товарів, які беруть участь у програмі, можна дізнатися на сайті програми.

Кешбек можна буде витратити на комуналку, транспорт, лікування, мобільний зв’язок,  спорт, кіно, задонатити на ЗСУ або купити військові облігації.

Особливості трудових договорів із сумісниками

Статті за темою

Усі статті за темою

Словник кадровика

Словник кадровика — це збірка спеціалізованих термінів і понять, які використовуються в галузі управління персоналом і кадрового обліку. Докладніше про словник кадровика та використання абревіатур в HR-сфері — у статті.
71

Заява про відстрочку через інвалідність військовозобов’язаного

У статті знайдете зразок заяви на відстрочку від армії для особи з інвалідністю, адже його часто запитують у працівників кадрової служби та HR. Поділіться з персоналом шаблоном заяви та юридичними підказками щодо того, як її складати
25862

Заява на відстрочку у зв’язку із навчанням

У статті знайдете зразок заяви на відстрочку від мобілізації у зв’язку із навчанням, адже його часто запитують у працівників кадрової служби та HR. Поділіться з персоналом шаблоном заяви та юридичними підказками щодо того, як її складати
46603

Заява на відстрочку від мобілізації у зв’язку з утриманням трьох дітей

У статті знайдете зразок заяви на відстрочку від мобілізації у зв’язку з утриманням трьох дітей, адже його часто запитують у працівників кадрової служби та HR. Поділіться з персоналом шаблоном заяви та юридичними підказками щодо того, як її складати
33846

Заява на відстрочку від мобілізації через інвалідність члена сім’ї

У статті знайдете зразок заяви на відстрочку від мобілізації через інвалідність члена сім'ї. Його доволі часто запитують у працівників кадрової служби та HR. Поділіться з персоналом шаблоном заяви та юридичними підказками щодо того, як її складати
22763

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді