Оцінка роботи держслужбовця, який знаходиться на лікарняному у зв'язку з вагітністю та пологами

Чи включати такого службовця до результатів виконання завдань

Оцінювання держслужбовця на лікарняному у зв'язку з вагітністю та пологами

Оцінювання результатів службової діяльності державних службовців не затверджується, якщо держслужбовець перебуває у відпустці у зв’язку з вагітністю та пологами або для догляду за дитиною до трьох років згідно з ч. 1 ст. 25 Закону України «Про відпустки».

Сім роз’яснень для держслужбовців

Для того, щоб оцінювання держслужбовця не проводилось, підстави мають бути наявні на момент прийняття наказу про визначення результатів виконання завдань. Лише у такому разі держслужбовця не включать у наказ.

Якщо одна з підстав настала після прийняття наказу, оцінювання держслужбовця не припиняється, а здійснюється без проведення оціночної співбесіди (у зв’язку з його відсутністю) згідно з абзацом другим пункту 40 Порядку проведення оцінювання результатів службової діяльності державних службовців, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 23 серпня 2017 р. № 640.

За інформацією НАДС

Як скласти номенклатуру справ кадрової служби на 2025 рік

Статті за темою

Усі статті за темою

Спецперевірка осіб місцевого самоврядування: кого перевіряють при прийнятті на роботу

«Важка ти, шапко Мономаха!» Саме так можна охарактеризувати призначення особи на відповідальну державну посаду. Від самого початку громадянин має проходити всі кола відбору та перевірок, аби підтвердити свою компетентність та відповідність займаній посаді, відсутність обмежень для її зайняття. З’ясуємо, коли ж проводити спеціальну перевірку? Чи підлягає спеціальній перевірці міський голова, обраний на наступний строк? Чи передбачено спеціальну перевірку секретаря міської ради та заступників міського голови?
13674

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді