Журнал обліку результатів перевірок стану військового обліку призовників і військовозобов’язаних

Обов’язок підприємства у сфері військового обліку — ведення та зберігання Журналу обліку результатів перевірок стану військового обліку призовників і військовозобов’язаних та звіряння їх облікових даних з даними районних (міських) військових комісаріатів.

Це передбачено пунктом 37 Порядку організації та ведення військового обліку призовників і військовозобов’язаних, затвердженого постановою КМУ від 07.12.2016 № 921(далі — Порядок № 921).

Форму журналу визначено Додатком 7 до Порядку № 921. Журнал ведуть до повного закінчення, після чого зберігають згідно зі встановленим порядком протягом 7-ми років.

Форма журналу відрізняється від форми, наведеної в Додатку 5 до Інструкції з організації ведення військового обліку військовозобов’язаних і призовників в органах місцевого самоврядування, на підприємствах, в установах, організаціях і навчальних закладах, затвердженої наказом Міноборони від 15.12.2010 № 660.

Типова форма Журналу обліку результатів перевірок стану військового обліку призовників і військовозобов’язаних та звіряння їх облікових даних з даними районних (міських) військових комісаріатів (скачати)

Журнал обліку результатів перевірок стану військового обліку призовників і військовозобов’язаних


Стаття підготовлена за матеріалами журналу "Кадровик-01"

Як оперативно передати відомості про працівників на вебпортал ПФУ

Останні новини

Усі новини

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді