Форма 10-ПОІ 2022 року

UA RU
Автор
порталу «Кадровик-01»
Нагадуємо, що з 1 лютого 2022 року бланк звіту про працевлаштування інвалідів зазнав змін. Щоб правильно подати звіт по інвалідах за 2021, скачайте нову форму 10-ПОІ.

УВАГА!

Роботодавці не подають у 2023 році звіт № 10-ПОІ (річна) «Звіт про зайнятість і працевлаштування осіб з інвалідністю» за 2022 рік, але норматив із працевлаштування осіб з інвалідністю виконують і надалі. Після внесення змін до нормативно-правових актів наші експерти актуалізують матеріал.

 

Наприкінці минулого року Мінсоцполітики наказом від 11.10.2021 № 589 оновило бланк звіту про зайнятість та працевлаштування інвалідів. А за місяць до подання звіту, а саме 01.02.2022 року, нова форма 10-ПОІ почала діяти. Тож будьте обережні, шукаючи «звіт по інвалідам 2021 бланк». Хоча й звітуємо за 2021 рік, бланк використовуйте новий.

Калькулятор розрахунку нормативу для працевлаштування осіб з інвалідністю

Звіт 10-ПОІ 2022: бланк

форма 10-поі 2022

СКАЧАТИ ОНОВЛЕНУ ФОРМУ

Увага! За неподання до Фонду соцзахисту осіб з інвалідністю звіту передбачено штраф (ч. 2 ст. 188-1 КпАП), а також є відповідальність за невиконання нормативу з працевлаштування осіб з інвалідністю.

 

Щоб не припуститися помилок під час складання звіту, скористайтеся покроковою інструкцією для заповнення необхідних рядків.

⚡️ Працівник повідомив, що захворів на COVID-19

А також тримайте на похваті зразок заповнення нової форми 10-ПОІ.

Заповнена форма звіту по інвалідах


звіт про зайнятість та працевлаштування інвалідів бланк


РОЗГОРНУТИ ЗРАЗОК
 

 



зміст

Рекомендація місяця від редакції порталу «Кадровик-01»

Запрошуємо на вебінар «Перевірки Держпраці під час воєнного стану», який відбудеться 23 травня. Спікер — посадова особа Держпраці. У програмі — підстави для перевірки, як уникнути штрафів, різниця між трудовим договором і ЦПХ.

❗️Якщо хочете отримати персональну відповідь від посадової особи Держпраці, поставте запитання до 20 травня включно в чат вебінару❗️

Щоб переглянути вебінар та отримати сертифікат, реєструйтеся Система «Експертус Кадри» святкує День народження

Перевірки Держпраці під час воєнного стану

Останні новини

Усі новини

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді