Статті за темою Типові форми кадрового діловодства

Типова форма № П-3 «Наказ про надання відпустки»
Наказ про надання відпустки можна скласти за типовою формою № П-3. Ця форма призначена для оформлення наказу про надання будь-якої відпустки. Зокрема відпустки без збереження заробітної плати, відпустки у зв’язку з вагітністю та пологами, а не лише щорічної.
41698
Бланк табеля обліку робочого часу
Обов’язок роботодавця — забезпечити правдивий облік виконуваної працівником роботи. Складова обов’язку — обліковувати, як працівники використовують робочий час. Інструмент — табель обліку використання робочого часу. Скачайте бланк табеля обліку робочого часу просто зараз.
55076
Бланк наказу про прийняття на роботу
Оформляючи трудові відносини між роботодавцем та працівником, слід укладати трудовий договір. Будь-який трудовий договір оформлюється наказом (розпорядженням) роботодавця про прийняття працівника на роботу.
12107
Типова форма № П-4 «Наказ про припинення трудового договору (контракту)»
Форма П-4 використовується для оформлення наказів про звільнення з будь-яких підстав. Водночас можна оформлювати наказ про звільнення і за формою відмінною від типової, дотримавши певних умов.
22326
Заява до Уповноваженого Верховної Ради з прав людини про обробку персональних даних, яка становить особливий ризик для прав і свобод суб’єктів персональних даних
Володілець персональних даних зобов’язаний повідомляти Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини про обробку персональних даних, яка становить особливий ризик для прав і свобод суб’єктів персональних даних.
2462
Заява до Уповноваженого Верховної Ради з прав людини про припинення обробки персональних даних, яка становить особливий ризик для прав і свобод суб’єктів персональних даних
Володілець персональних даних зобов’язаний повідомляти Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини про обробку персональних даних, яка становить особливий ризик для прав і свобод суб’єктів персональних даних
1112