Вітаємо з проходженням весняних курсів успішного кадровика, що відбулися 14-15 квітня 2014 року у м. Дніпропетровськ

14-15 квітня у м. Дніпропетровськ відбувся семінар «Весняний курс успішного кадровика: враховуємо у роботі законодавчі зміни». Вітаємо учасників з проходженням курсу та щиро дякуємо за участь!

14-15 квітня у м. Дніпропетровськ відбувся семінар «Весняний курс успішного кадровика: враховуємо у роботі законодавчі зміни». Вітаємо учасників з проходженням курсу та щиро дякуємо за участь!

«Очень доступно, качественно доносится информация. Лекторы имеют объемные знания в широком спектре информации, законодательства. Организация семинара на высоком уровне. Спасибо!!!»
Письменна Вікторія

«Лекция прочитана на отлично, очень познавательна и легко воспринимается слушателем. Положительное впечатление от семинара, благодарю.»
Черепова Лариса

«На семінарі я отримала багато корисної, повної та вичерпної інформації, яку до цього часу я намагалась зібрати з різних джерел. Для моєї роботи та для мого особистого розвитку це є дуже цінним та важливим. Ви, лектори, вмієте відчувати аудиторію. На Вашому семінарі кожна хвилина була цікава та використовувалась продуктивно. Семінар організований чудово, проведений на високому рівні. Змістовний та цікавий. Дякую Вам!»
Бондарчук Світлана


«С лекторами познакомилась впервые. Очень приятно удивлена высочайшим профессионализмом, четкостью подачи информации. Быстрые ответы на вопросы»
Шаровська Тетяна


Шановний колего,
Ми раді бути Вам корисними, як у повсякденному житті сторінками наших видань, так і особисто – при зустрічах на наших освітніх заходах.

Дякуємо за Ваш вибiр на користь наших освiтнiх програм та до нових зустрічей на семiнарах та на сторiнках видань!

Особливості трудових договорів із сумісниками

Статті за темою

Усі статті за темою

Словник кадровика

Словник кадровика — це збірка спеціалізованих термінів і понять, які використовуються в галузі управління персоналом і кадрового обліку. Докладніше про словник кадровика та використання абревіатур в HR-сфері — у статті.
34

Заява про відстрочку через інвалідність військовозобов’язаного

У статті знайдете зразок заяви на відстрочку від армії для особи з інвалідністю, адже його часто запитують у працівників кадрової служби та HR. Поділіться з персоналом шаблоном заяви та юридичними підказками щодо того, як її складати
25670

Заява на відстрочку у зв’язку із навчанням

У статті знайдете зразок заяви на відстрочку від мобілізації у зв’язку із навчанням, адже його часто запитують у працівників кадрової служби та HR. Поділіться з персоналом шаблоном заяви та юридичними підказками щодо того, як її складати
45374

Заява на відстрочку від мобілізації у зв’язку з утриманням трьох дітей

У статті знайдете зразок заяви на відстрочку від мобілізації у зв’язку з утриманням трьох дітей, адже його часто запитують у працівників кадрової служби та HR. Поділіться з персоналом шаблоном заяви та юридичними підказками щодо того, як її складати
33552

Заява на відстрочку від мобілізації через інвалідність члена сім’ї

У статті знайдете зразок заяви на відстрочку від мобілізації через інвалідність члена сім'ї. Його доволі часто запитують у працівників кадрової служби та HR. Поділіться з персоналом шаблоном заяви та юридичними підказками щодо того, як її складати
22414

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді