Чергові зміни до форм е-декларації та повідомлення про суттєві зміни в майновому стані

У формах слова «мінімальних заробітних плат» замінено на «прожиткового мінімуму, встановленого для працездатних осіб на 1 січня».

Читайте також:

Національним агентством з питань запобігання корупції (далі — НАЗК) рішенням від 13.01.2017 № 25 унесено зміни до форм декларації осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, та повідомлення про суттєві зміни в майновому стані суб’єкта декларування, затверджених рішенням НАЗК від 10.06.2016 № 3, якими слова «мінімальних заробітних плат» замінено на «прожиткового мінімуму, встановленого для працездатних осіб на 1 січня».

Так, зокрема, у разі отримання суб’єктом декларування одноразового доходу або придбання майна на суму, яка перевищує 50 прожиткових мінімумів, установлених на 1 січня року (з 01.01.2017 — 80 000 грн) він зобов’язаний повідомити про це НАЗК не пізніше ніж на 10 календарний день з дня отримання доходу або придбання майна.

Ольга Догадіна,
експерт Експертус: Кадри

Особливості трудових договорів із сумісниками

Статті за темою

Усі статті за темою

Затвердження, погодження та призначення відповідального за антикорупційну програму юридичної особи

Яким вимогам має відповідати антикорупційна програма юридичної особи? Яку назву посади передбачити в штатному розписі для особи, відповідальної за її реалізацію? Чи можна поєднати виконання цієї функції з безпосередніми посадовими обов’язками? Про це і не тільки — тут і зараз
7344

Запобігання корупції в органах державної влади і місцевого самоврядування

Ухвалене наприкінці 2014 року нове антикорупційне законодавство визначило стратегію антикорупційної політики держави, створило правові, організаційні й інституційні засади її діяльності у сфері запобігання та протидії корупції.
3475

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді