Свіжий номер 02 «Довідника секретаря та офіс-менеджера». Ваш помічник у вирі часу

Свіжий номер 02 «Довідника секретаря та офіс-менеджера». Ваш помічник у вирі часу

Завжди є привід змінити... підходи до роботи. Спростіть робочі процеси для себе і для колег. Як? Наприклад, створіть схеми-пам’ятки за зразками, які підготувала для вас експерт журналу. З їх допомогою донесете до колег складну інформацію у спрощеному вигляді й убезпечите себе від постійних консультацій.

За статтями лютневого номера журналу навчитеся:

Опануйте новації. Не зволікайте, зробіть це до Масниці. Тоді точно матимете час не лише на роботу, а й на смачні вареники і святковий малюнок!

Уміння перетворити незручне мовчання на захопливу дискусію — цінна навичка персонального асистента. Вона знадобиться вам для будь-якої бесіди. Справляйте добре перше враження і будьте максимально ефективною завжди. Скористайтеся лайфхаками від експертів, щоб почуватися впевнено.

Бажаю вам із легкістю сприймати зміни. Привід для цього знайдеться завжди

Особливості трудових договорів із сумісниками

Статті за темою

Усі статті за темою

Особова справа працівника: правила та порядок формування

Особова справа — це сукупність документів, в яких відображені відомості про трудову діяльність особи та її біографічні дані. Зокрема, про освіту, військову службу, сімейний стан, державні відзнаки та інше. Законодавство регламентує правила формування особової справи працівника. Правила ведення особових справ та поради експертів вбережуть вас від помилок і зайвої роботи.
124347

Журнал реєстрації наказів з кадрових питань

Уся робота з наказами, особливості їх опрацювання, формування у справи, зберігання залежить від того, до якого виду належить наказ. Про всі тонкощі читайте у статті.
129324

Зразок та бланк довідки з місця роботи

Довідку з місця роботи роботодавець зобов’язаний видати на прохання працівника. Складаючи таку довідку, дотримайтесь законодавчих рекомендацій та скористайтеся зразком за ДСТУ 4163:2020
538440

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді