НАЗК роз’яснює особливості заповнення розділу 3 «Об’єкти нерухомості» декларації

Чи зазначати в деклараціях відомості про об’єкти нерухомості, які є зареєстрованим місцем проживання декларанта або членів його сім’ї, якщо зазначені особи там не проживають?

НАЗК роз’яснює особливості заповнення розділу 3 «Об’єкти нерухомості» декларації

Чек-ліст типових помилок у деклараціях ➤

Національне агентство з питань запобігання корупції у роз’ясненнях щодо застосування окремих положень Закону України «Про запобігання корупції» стосовно заходів фінансового контролю наголошує, що після реєстрації місця проживання у суб’єкта декларування та членів його сім’ї виникає право користування відповідним об’єктом нерухомості.

СКАЧАТИ РОЗ'ЯСНЕННЯ

Отже, відомості про об’єкти нерухомості, які є зареєстрованим місцем проживання суб’єкта декларування або членів його сім’ї, необхідно зазначати у розділі 3 «Об’єкти нерухомості» декларації, навіть якщо особа фактично там не проживає.

НАЗК роз’яснює особливості заповнення розділу 3 «Об’єкти нерухомості» деклараціїЧи подавати декларацію керівнику державного підприємства

НАЗК нагадує, що у декларації зазначаються відомості про зареєстроване місце проживання суб’єкта декларування та членів його сім’ї, об’єкти нерухомості, що належать суб’єкту декларування та членам його сім’ї на праві приватної власності, включаючи спільну власність, або знаходяться у них в оренді чи на іншому праві користування, незалежно від форми укладення правочину, внаслідок якого набуте таке право.

За інформацією НАЗК

Особливості трудових договорів із сумісниками

Статті за темою

Усі статті за темою

Затвердження, погодження та призначення відповідального за антикорупційну програму юридичної особи

Яким вимогам має відповідати антикорупційна програма юридичної особи? Яку назву посади передбачити в штатному розписі для особи, відповідальної за її реалізацію? Чи можна поєднати виконання цієї функції з безпосередніми посадовими обов’язками? Про це і не тільки — тут і зараз
7353

Запобігання корупції в органах державної влади і місцевого самоврядування

Ухвалене наприкінці 2014 року нове антикорупційне законодавство визначило стратегію антикорупційної політики держави, створило правові, організаційні й інституційні засади її діяльності у сфері запобігання та протидії корупції.
3480

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді