Володимир Зеленський закликав підприємців не звільняти працівників. Розробляються держпрограми підтримки бізнесу, що постраждав під час карантину.

Президент наголосив, що таких програм готується декілька, й вони будуть розраховані на різні верстви населення.

Відповідаючи на запитання журналістів після засідання фракції «Слуга народу», Глава держави зауважив: «Будь ласка, не звільняйте людей, ми вас будемо підтримувати – маленький, середній бізнес. Не звільняйте людей»

Володимир Зеленський закликав підприємців не звільняти працівників. Розробляються держпрограми підтримки бізнесу, що постраждав під час карантину.

Володимир Зеленський
Президент України

Президент зазначив, що наразі зусилля влади також спрямовані на забезпечення лікарів і медичних закладів усім необхідним для боротьби з поширенням коронавірусу. Зокрема, до Китаю вирушають літаки, які мають доправити в Україну ПЛР-тести, засоби захисту, у тому числі медичні маски.


Володими Зеленський розповів: «Нам потрібно мільйони масок. Ми повністю підготували інфраструктуру, як саме мільйони масок будуть доставлені в Україну. Окремо ми будуємо структуру й домовилися з багатьма готелями в Україні: якщо в нас не вистачатиме місць, будемо робити такі місця для обсервації».

Володимир Зеленський закликав підприємців не звільняти працівників. Розробляються держпрограми підтримки бізнесу, що постраждав під час карантину.Увага: чергові зміни Уряду щодо самоізоляції та обсервації

Також Президент повідомив, що готуються програми для підтримки соціально незахищених верств населення в умовах поширення COVID-19.

Президент закликав українців уникати скупчень людей та дотримуватися карантину.

«Це – безпека нашої країни, тому, будь ласка, проводьте час удома зі своїми сім’ями. Що менше людей, особливо похилого віку, буде на вулиці, то більше шансів у нашої країни швидко пройти коронавірус».

За інформацією офіційного інтернет-представництва Президента України

⇉ Закон про запобігання коронавірусу: 6 ключових нововведень ⇇

Особливості трудових договорів із сумісниками

Статті за темою

Усі статті за темою

Заява про відстрочку через інвалідність військовозобов’язаного

У статті знайдете зразок заяви на відстрочку від армії для особи з інвалідністю, адже його часто запитують у працівників кадрової служби та HR. Поділіться з персоналом шаблоном заяви та юридичними підказками щодо того, як її складати
25454

Заява на відстрочку у зв’язку із навчанням

У статті знайдете зразок заяви на відстрочку від мобілізації у зв’язку із навчанням, адже його часто запитують у працівників кадрової служби та HR. Поділіться з персоналом шаблоном заяви та юридичними підказками щодо того, як її складати
44105

Заява на відстрочку від мобілізації у зв’язку з утриманням трьох дітей

У статті знайдете зразок заяви на відстрочку від мобілізації у зв’язку з утриманням трьох дітей, адже його часто запитують у працівників кадрової служби та HR. Поділіться з персоналом шаблоном заяви та юридичними підказками щодо того, як її складати
33163

Заява на відстрочку від мобілізації через інвалідність члена сім’ї

У статті знайдете зразок заяви на відстрочку від мобілізації через інвалідність члена сім'ї. Його доволі часто запитують у працівників кадрової служби та HR. Поділіться з персоналом шаблоном заяви та юридичними підказками щодо того, як її складати
22085

Що входить до страхового стажу?

Під час війни трудове законодавство зазнає чималих змін. У результаті перед роботодавцями та працівниками постає питання: як зараховується стаж і як він впливає на нарахування пенсії?
56740

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді