Зміни в роботі «гарячої лінії» НАЗК

У квітні фахівці Національного агентства з питань запобігання корупції продовжать надавати консультації щодо заповнення декларацій.

Зміни в роботі «гарячої лінії» НАЗК

Чек-ліст типових помилок у деклараціях ➤ Перевірте себе ➤

У зв’язку продовженням посилених заходів карантину НАЗК змінює графік роботи багатоканальної «гарячої лінії» щодо заповнення декларацій та роботи з Реєстром декларацій.

З 1 квітня фахівці НАЗК надаватимуть консультації з понеділка до п’ятниці з 9:00 до 18:00 без перерви за телефоном:+38 044 200 06 94.

Зміни в роботі «гарячої лінії» НАЗКЯк дистанційно отримати відомості для заповнення е-декларації: 9 джерел від НАЗК

Цілодобово в автоматичному режимі суб’єкти декларування можуть отримати відповіді на найбільш поширені запитання, які виникли з початку кампанії подання щорічних декларацій.

НАЗК нагадує, що кампанію з подання щорічних декларацій за 2019 рік продовжено до 1 червня.

Особливості трудових договорів із сумісниками

Статті за темою

Усі статті за темою

Затвердження, погодження та призначення відповідального за антикорупційну програму юридичної особи

Яким вимогам має відповідати антикорупційна програма юридичної особи? Яку назву посади передбачити в штатному розписі для особи, відповідальної за її реалізацію? Чи можна поєднати виконання цієї функції з безпосередніми посадовими обов’язками? Про це і не тільки — тут і зараз
7344

Запобігання корупції в органах державної влади і місцевого самоврядування

Ухвалене наприкінці 2014 року нове антикорупційне законодавство визначило стратегію антикорупційної політики держави, створило правові, організаційні й інституційні засади її діяльності у сфері запобігання та протидії корупції.
3475

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді