Хто з працівників патронатних служб зобов’язаний подати декларацію за 2019 рік. Роз’яснення НАЗК

У березні коло суб’єктів декларування було звужено.

Хто з працівників патронатних служб зобов’язаний подати декларацію за 2019 рік. Роз’яснення НАЗК

Чек-ліст типових помилок у деклараціях

Якщо особа втрачає статус суб’єкта декларування згідно зі змінами, внесеними до закону, і вимоги фінансового контролю більше не поширюються на неї – вона не зобов’язана подавати декларацію.

НАЗК нагадує, що 20.03.2020 набув чинності Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України у зв’язку з прийняттям Закону України «Про запобігання корупції» від 04.03.2020 № 524-ІХ (далі ― Закон № 524).

Хто з працівників патронатних служб зобов’язаний подати декларацію за 2019 рік. Роз’яснення НАЗКДізнайтеся, чи подавати декларацію працівнику, який перебуває у відпустці для догляду за дитиною

Закон № 524 звузив коло суб’єктів декларування. Наразі більшість працівників патронатних служб не повинні подавати декларації.

Однака, суб’єктами декларування залишаються працівники патронатної служби Президента України, зокрема його радники (крім тих, які виконують свої обов’язки на громадських засадах), помічники, уповноважені та прес-секретар, а також помічники суддів.

За інформацією НАЗК

Особливості трудових договорів із сумісниками

Статті за темою

Усі статті за темою

Затвердження, погодження та призначення відповідального за антикорупційну програму юридичної особи

Яким вимогам має відповідати антикорупційна програма юридичної особи? Яку назву посади передбачити в штатному розписі для особи, відповідальної за її реалізацію? Чи можна поєднати виконання цієї функції з безпосередніми посадовими обов’язками? Про це і не тільки — тут і зараз
7344

Запобігання корупції в органах державної влади і місцевого самоврядування

Ухвалене наприкінці 2014 року нове антикорупційне законодавство визначило стратегію антикорупційної політики держави, створило правові, організаційні й інституційні засади її діяльності у сфері запобігання та протидії корупції.
3475

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді